Linux'ta hangi oyunlar oynanabilir?

Kullandığınız dilden ve karşınızdaki doğru dürüst cevaplar vermesine rağmen sürekli “bir şey bilmiyorsun” damgası vurmaya çalışmanızdan kimin fanboy olduğu açıkça belli oluyor. Buna rağmen karşınızdakine utanmadan fanboy deme çabanız ve gayretiniz ironik ve komik bir görüntü.

Ben famboy falan değilim düzgünce bir şey söyledim bana reddiye yaptı bilmeden konuştuğu açık belliydi bende bilmeden konuşma sorunu var ülkede dedim sonra cevap olarak sanki çok eminmiş gibi bir daha yanlış bilgisini savundu ben de öyle cevap verdim kırdıysam kusura bakmasın arkadaş

Hocam siz hangi boyut Linux kullanıyorsunuz? Ben FPS artışı yaşadım üstüne gecikmem de azaldı bir tane giremiyorum ya dediğim oyun olmadı çok rahat geziniyorum oyun dışına hiç bakmayalım mahremiyet güvenlik hız konusunda zaten Linux çok ileride oyun konusunda sen daha iyi b ulabilirsin ama FPS ve input lag çok sorun falan yok yani öyle bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…