Rehber Linux'ta Hareketli Duvar Kağıdı!

Linux'un Valorant desteği olsaydı (var mı bilmiyorum) geçerdim Linux'a. Hoş duruyor. Elinize sağlık.
Linux hakkında pek bilgim olmadığı için ben de korkuyorum destek sorunu ortaya çıkar mı gibisinden.

Linux hakkında pek bilgim olmadığı için ben de korkuyorum destek sorunu ortaya çıkar mı gibisinden.
Hocam ben USB'ye kurdum, siz de öyle yapın isterseniz.

Güzel rehber fakat Komorebi'yi her kullandığımda bilgisayar aşırı kasıyor, hiçbir şeyi doğru düzgün yapamaz bir hale geliyor. Benim gibi bu soruna sahip fakat hareket eden wallpaper isteyen varsa, bu linkteki scripti kullanarak GIF'i wallpaper olarak koyabilir. Bayağı basit bir script zaten, aşırıya kaçmadığınız sürece performans kaybı yaşayacağınızı sanmıyorum.

4GB RAM ve intel 4400 ile kasmiyor hocam

Hocam güç bela Kubuntu indirip, kurmayı başardım. Rehber aracılığı ile hareketli duvar kağıdı yapayım dedim fakat şurada takıldım.

Burada görünen uzantıyı tam olarak nereye kopyalamam gerekli? @ClipHoRR

Sanırım başardım fakat "Change Wallpaper" kısmına gelince ayarladığım Wallpaper karşıma çıkmıyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…