Syntax Error Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.653 Çözümler 9 5 Ocak 2021 #1 Linux Manjaro kullanıyorum ve cihazımı güncellemem lazım. Nasıl yapabilirim?
KS KS Syntax Error Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.653 Çözümler 9 5 Ocak 2021 #11 Arsenik dedi: Mac kurabilirseniz restore edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Burada takıldım ne yapacağım T ye basıyorum olmuyor Dosya Ekleri BF967AD1-FB14-4AB2-B11D-1E59EC3AE3FB.jpeg 236,4 KB · Görüntüleme: 48 Artı 0 Eksi
Arsenik dedi: Mac kurabilirseniz restore edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Burada takıldım ne yapacağım T ye basıyorum olmuyor
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 5 Ocak 2021 #12 Syntax Error dedi: Burada takıldım ne yapacağım T ye basıyorum olmuyor. Genişletmek için tıkla... Nano bu. Kaydedip çıkmak istiyorsan CTRL + O, Enter, CTRL + X kombinasyonlarını izlemen gerek. Artı 0 Eksi
Syntax Error dedi: Burada takıldım ne yapacağım T ye basıyorum olmuyor. Genişletmek için tıkla... Nano bu. Kaydedip çıkmak istiyorsan CTRL + O, Enter, CTRL + X kombinasyonlarını izlemen gerek.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 5 Ocak 2021 #13 Syntax Error dedi: Burada takıldım ne yapacağım T ye basıyorum olmuyor Genişletmek için tıkla... Ctrl ile birlikte basmanız gerekiyor sanırım. Artı 1 Eksi
Syntax Error dedi: Burada takıldım ne yapacağım T ye basıyorum olmuyor Genişletmek için tıkla... Ctrl ile birlikte basmanız gerekiyor sanırım.
KS KS Syntax Error Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.653 Çözümler 9 5 Ocak 2021 #14 cengover_ekin dedi: Ctrl ile birlikte basmanız gerekiyor sanırım. Genişletmek için tıkla... He tamam teşekkürler Artı 0 Eksi
cengover_ekin dedi: Ctrl ile birlikte basmanız gerekiyor sanırım. Genişletmek için tıkla... He tamam teşekkürler
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.655 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 5 Ocak 2021 #15 Kerem00 dedi: Nano bu. Kaydedip çıkmak istiyorsan CTRL + O, Enter, CTRL + X kombinasyonlarını izlemen gerek. Genişletmek için tıkla... Nano ile Mac kuranı ilk defa görüyorum. Artı 0 Eksi
Kerem00 dedi: Nano bu. Kaydedip çıkmak istiyorsan CTRL + O, Enter, CTRL + X kombinasyonlarını izlemen gerek. Genişletmek için tıkla... Nano ile Mac kuranı ilk defa görüyorum.
KS KS Syntax Error Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.653 Çözümler 9 5 Ocak 2021 #16 Arsenik dedi: Nano ile Mac kuranı ilk defa görüyorum. Genişletmek için tıkla... oldu ama napalım çaresizlik sanal olarak yapamadım. Kerem00 dedi: Nano bu. Kaydedip çıkmak istiyorsan CTRL + O, enter, CTRL + X kombinasyonlarını izlemen gerek. Genişletmek için tıkla... Burada en üstteki Apple logolu olana mı basıcam. Dosya Ekleri 94E9B137-1D49-4C16-AC16-3B57E5C382E5.jpeg 170,1 KB · Görüntüleme: 44 Artı 0 Eksi
Arsenik dedi: Nano ile Mac kuranı ilk defa görüyorum. Genişletmek için tıkla... oldu ama napalım çaresizlik sanal olarak yapamadım. Kerem00 dedi: Nano bu. Kaydedip çıkmak istiyorsan CTRL + O, enter, CTRL + X kombinasyonlarını izlemen gerek. Genişletmek için tıkla... Burada en üstteki Apple logolu olana mı basıcam.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 5 Ocak 2021 #17 Syntax Error dedi: Burada en üstteki Apple logolu olana mı basıcam. Genişletmek için tıkla... Daha önce sanal makineye Hackintosh kurmadım fakat özel bir config dosyası seçmeyecekseniz ona basıp devam etmekten başka seçeneğiniz yok zaten. Artı 0 Eksi
Syntax Error dedi: Burada en üstteki Apple logolu olana mı basıcam. Genişletmek için tıkla... Daha önce sanal makineye Hackintosh kurmadım fakat özel bir config dosyası seçmeyecekseniz ona basıp devam etmekten başka seçeneğiniz yok zaten.
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.655 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 5 Ocak 2021 #18 Bu arada Mac için farklı bir konu açın. Artı 0 Eksi
KS KS Syntax Error Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.653 Çözümler 9 5 Ocak 2021 #19 Buraya benim gibi yapamayanlar için nasıl Mac kuracaklarını bırakıyorum, siz de kurarsınız. HOW TO: Install macOS Catalina on Linux The easiest way to install and run macOS Catalina on your Linux machine www.funkyspacemonkey.com Arsenik dedi: Bu arada Mac için farklı bir konu açın. Genişletmek için tıkla... Hmm. Tamam yeni kullanıcı olduğum için çoğu şeyi bilmiyorum ama ilk sorduğum şeye göre sorunun konusunu yazmıştım. Artı 0 Eksi
Buraya benim gibi yapamayanlar için nasıl Mac kuracaklarını bırakıyorum, siz de kurarsınız. HOW TO: Install macOS Catalina on Linux The easiest way to install and run macOS Catalina on your Linux machine www.funkyspacemonkey.com Arsenik dedi: Bu arada Mac için farklı bir konu açın. Genişletmek için tıkla... Hmm. Tamam yeni kullanıcı olduğum için çoğu şeyi bilmiyorum ama ilk sorduğum şeye göre sorunun konusunu yazmıştım.