G Gorkem461 Kilopat Katılım 17 Ağustos 2018 Mesajlar 628 Çözümler 1 27 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar OpenSUSE tumbleweed kurdum ama OpenSUSE sitesinden driver kuramıyorum kodların olduğu bir siteye yönlendiriyor sistemden baktım NVIDIA grafik kartım değil işlemcinin kendi grafik birimi gözüküyor, bunu nasıl düzeltebilirim?
Arkadaşlar OpenSUSE tumbleweed kurdum ama OpenSUSE sitesinden driver kuramıyorum kodların olduğu bir siteye yönlendiriyor sistemden baktım NVIDIA grafik kartım değil işlemcinin kendi grafik birimi gözüküyor, bunu nasıl düzeltebilirim?
mmii Picopat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 39 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #2 Nouveau ve proprietary nvidia driver olmak üzere iki seçeneğin var, kullandığın kodun özgür olmasıyla ilgilenmene göre iki seçeneğin var. Artı 0 Eksi
Nouveau ve proprietary nvidia driver olmak üzere iki seçeneğin var, kullandığın kodun özgür olmasıyla ilgilenmene göre iki seçeneğin var.
mashiro Hectopat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 1.310 Makaleler 4 Çözümler 37 27 Temmuz 2024 #3 Diğer konunuzda şu cevabı vermiştim. Artı 0 Eksi