4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 9 Aralık 2021 #1 Bu videodakileri yapsam olur mu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu videodakileri yapsam olur mu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 9 Aralık 2021 #2 474374 dedi: Bu videodakileri yapsam olur mu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Neden olmasın? İçeriği bir klasöre kopyalayıp WINE ile deneyebilirsin. Ben sorun yaşamadım fazla.
474374 dedi: Bu videodakileri yapsam olur mu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Neden olmasın? İçeriği bir klasöre kopyalayıp WINE ile deneyebilirsin. Ben sorun yaşamadım fazla.
4 496391 Hectopat Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.619 Çözümler 9 Yer Aiur 9 Aralık 2021 #3 Lutris gibi aracılar çoğunlukla orijinal oyunları çalıştırmak üzere tasarlanıyor.
4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 9 Aralık 2021 #4 Linuxginar dedi: Neden olmasın? İçeriği bir klasöre kopyalayıp Wine ile deneyebilirsin. Ben sorun yaşamadım fazla. Genişletmek için tıkla... Tamam. Bu videodakileri yaparım. Ve Dual boot olarak kurmak istiyorum umarım sorun çıkmaz. Ve ailemizin ortak PC'si. İzin almam lazım.
Linuxginar dedi: Neden olmasın? İçeriği bir klasöre kopyalayıp Wine ile deneyebilirsin. Ben sorun yaşamadım fazla. Genişletmek için tıkla... Tamam. Bu videodakileri yaparım. Ve Dual boot olarak kurmak istiyorum umarım sorun çıkmaz. Ve ailemizin ortak PC'si. İzin almam lazım.
S simonunlaneti Attopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Aralık 2021 #5 Wine staging olması koşuluyla tabii ki...
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 9 Aralık 2021 #6 474374 dedi: Tamam. Bu videodakileri yaparım. Ve Dual boot olarak kurmak istiyorum umarım sorun çıkmaz. Ve ailemizin ortak PC'si. İzin almam lazım. Genişletmek için tıkla... Benim de ortaktı, 2 yıl önce Ubuntu, Manjaro falan kurmuştum sorunsuz. simonunlaneti dedi: Wine staging olması koşuluyla tabii ki... Genişletmek için tıkla... Neden? Normal WINE da çalışmıştı.
474374 dedi: Tamam. Bu videodakileri yaparım. Ve Dual boot olarak kurmak istiyorum umarım sorun çıkmaz. Ve ailemizin ortak PC'si. İzin almam lazım. Genişletmek için tıkla... Benim de ortaktı, 2 yıl önce Ubuntu, Manjaro falan kurmuştum sorunsuz. simonunlaneti dedi: Wine staging olması koşuluyla tabii ki... Genişletmek için tıkla... Neden? Normal WINE da çalışmıştı.
4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 9 Aralık 2021 #7 Linuxginar dedi: Benim de ortaktı, 2 yıl önce Ubuntu, Manjaro falan kurmuştum sorunsuz. Neden? Normal Wine da çalışmıştı. Genişletmek için tıkla... Güzel. Windows 10 da çalışmalı. Çünkü Netflix izliyorlar.
Linuxginar dedi: Benim de ortaktı, 2 yıl önce Ubuntu, Manjaro falan kurmuştum sorunsuz. Neden? Normal Wine da çalışmıştı. Genişletmek için tıkla... Güzel. Windows 10 da çalışmalı. Çünkü Netflix izliyorlar.
S simonunlaneti Attopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Aralık 2021 #8 Linuxginar dedi: Benim de ortaktı, 2 yıl önce Ubuntu, Manjaro falan kurmuştum sorunsuz. Neden? Normal WINE da çalışmıştı. Genişletmek için tıkla... Ben vatandan Assassins creed syndicate aldım kurdum ubisoft da dahil olmak üzere sıkıntısız çalışıyor.
Linuxginar dedi: Benim de ortaktı, 2 yıl önce Ubuntu, Manjaro falan kurmuştum sorunsuz. Neden? Normal WINE da çalışmıştı. Genişletmek için tıkla... Ben vatandan Assassins creed syndicate aldım kurdum ubisoft da dahil olmak üzere sıkıntısız çalışıyor.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 9 Aralık 2021 #9 474374 dedi: Güzel. Windows 10 da çalışmalı. Çünkü Netflix izliyorlar. Genişletmek için tıkla... Netflix internet versiyonu da var, Firefox DRM etkinleştirmek için soruyor Enable dersin o sitede çıkınca. Linux'te de var böyle şeyler FreeDOS'a geçmiyorsun
474374 dedi: Güzel. Windows 10 da çalışmalı. Çünkü Netflix izliyorlar. Genişletmek için tıkla... Netflix internet versiyonu da var, Firefox DRM etkinleştirmek için soruyor Enable dersin o sitede çıkınca. Linux'te de var böyle şeyler FreeDOS'a geçmiyorsun
S simonunlaneti Attopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Aralık 2021 #10 Linuxginar dedi: Benim de ortaktı, 2 yıl önce Ubuntu, Manjaro falan kurmuştum sorunsuz. Neden? Normal WINE da çalışmıştı. Genişletmek için tıkla... Staging deneysel yamalar ve gelişmiş özellikler içeriyor kank...
Linuxginar dedi: Benim de ortaktı, 2 yıl önce Ubuntu, Manjaro falan kurmuştum sorunsuz. Neden? Normal WINE da çalışmıştı. Genişletmek için tıkla... Staging deneysel yamalar ve gelişmiş özellikler içeriyor kank...