Linux'ta oynadığınız sorunsuz veya sorunlu oyunlar nedir?

Mesela bazı oyunlar, başka istemci açıyor falan, ondan.
Pek fazla korsan kullanmadığım için bilmiyorum ama daha kurduğum hiçbir korsan oyunda istemci açanı denk gelmedim.
.exe'yi çalıştır oynadı hep denk geldiklerim.

Pek fazla korsan kullanmadığım için bilmiyorum ama daha kurduğum hiçbir korsan oyunda istemci açanı denk gelmedim.
.exe'yi çalıştır oynadı hep denk geldiklerim.
Yok yanlis anladin. Mesela original GTA V, Rockstar istemcisi aciyor ya Linux'ta mesela Rockstar istemcisi calismiyor. Lakin GTA V korsan surumunda tiklayinca aciliyor.

Belki orijinal GTAV Linux'ta calisiyor diyelim fakat AC oyunlari calismiyor boyle.

Belki orijinal GTAV Linux'ta calisiyor diyelim fakat AC oyunlari calismiyor boyle.
Deneyelim bakalım.

AutoMobilista 2.
Native sürümü çalışmadı, bende proton experimental ile açtım sorunsuz çalışıyor.

Ayrıca oyun kolu deneyeminden bahsedeyim.
Aldığım kol kendini birden fazla cihaz olarak tanıtıyor sanırım, bazen özellikle seçmek gerekebiliyor.

En ufak bir çaba göstermedim. Aldım, indirdim. Oynaya bastım. Giriş yaptım.

Son düzenleme:
Birçok oyunu Linux'ta sorunsuz çalıştırdım. Hatta Windows ile oynarken Alt+Tab sorunu yaşadığım SILENT HILL 4'ü Linux ile açınca sorunsuz çalışmıştı. Ama Need For Speed: Underground 2'yi de her nedense çalıştıramadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…