eylül kabuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 2.669 Makaleler 5 Çözümler 28 5 Nisan 2024 #1 Linux Mint Xfce kullanıyorum. Kurulu oyunlarımın simgeleri Windows'taki gibi güzel görünmüyor, simgeler işte böyle görünüyor: Bu arada bunlar Steam dışı oyunlar. Kurduğum oyunların Windows'taki gibi simgelerinin olmasını nasıl sağlayabilirim?
Linux Mint Xfce kullanıyorum. Kurulu oyunlarımın simgeleri Windows'taki gibi güzel görünmüyor, simgeler işte böyle görünüyor: Bu arada bunlar Steam dışı oyunlar. Kurduğum oyunların Windows'taki gibi simgelerinin olmasını nasıl sağlayabilirim?
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.456 Makaleler 5 Çözümler 310 5 Nisan 2024 #2 eylül kabuss dedi: Linux Mint Xfce kullanıyorum. Kurulu oyunlarımın simgeleri Windows'taki gibi güzel görünmüyor, simgeler işte böyle görünüyor: Eki Görüntüle 2159716 Eki Görüntüle 2159719 Bu arada bunlar Steam dışı oyunlar. Kurduğum oyunların Windows'taki gibi simgelerinin olmasını nasıl sağlayabilirim? Genişletmek için tıkla... İnternetten simgelerini indirip özellikler kısmından simge ekleyebilirsin.
eylül kabuss dedi: Linux Mint Xfce kullanıyorum. Kurulu oyunlarımın simgeleri Windows'taki gibi güzel görünmüyor, simgeler işte böyle görünüyor: Eki Görüntüle 2159716 Eki Görüntüle 2159719 Bu arada bunlar Steam dışı oyunlar. Kurduğum oyunların Windows'taki gibi simgelerinin olmasını nasıl sağlayabilirim? Genişletmek için tıkla... İnternetten simgelerini indirip özellikler kısmından simge ekleyebilirsin.
TombulTux Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 650 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2024 #3 eylül kabuss dedi: Linux Mint Xfce kullanıyorum. Kurulu oyunlarımın simgeleri Windows'taki gibi güzel görünmüyor, simgeler işte böyle görünüyor: Eki Görüntüle 2159716 Eki Görüntüle 2159719 Bu arada bunlar Steam dışı oyunlar. Kurduğum oyunların Windows'taki gibi simgelerinin olmasını nasıl sağlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam .exe uzantılı olduklarını gördüm buradaki simgelerin anlamları Windows'taki beyaz açılmayan dosya ile aynı Wine kullanın.
eylül kabuss dedi: Linux Mint Xfce kullanıyorum. Kurulu oyunlarımın simgeleri Windows'taki gibi güzel görünmüyor, simgeler işte böyle görünüyor: Eki Görüntüle 2159716 Eki Görüntüle 2159719 Bu arada bunlar Steam dışı oyunlar. Kurduğum oyunların Windows'taki gibi simgelerinin olmasını nasıl sağlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam .exe uzantılı olduklarını gördüm buradaki simgelerin anlamları Windows'taki beyaz açılmayan dosya ile aynı Wine kullanın.
Kumral_Linux Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2024 #4 Oyunlar exe uzantılı olduğu için doğrudan linux sistem tarafından okunup simge bilgisi ile görüntülenmiyor. O sebeple el yordami ile simge seçmeniz gerekiyor. Aynı şey bin uzantılı dosyalar ile Windows sistemde de yaşanıyor.
Oyunlar exe uzantılı olduğu için doğrudan linux sistem tarafından okunup simge bilgisi ile görüntülenmiyor. O sebeple el yordami ile simge seçmeniz gerekiyor. Aynı şey bin uzantılı dosyalar ile Windows sistemde de yaşanıyor.