asauult Kilopat Katılım 1 Şubat 2017 Mesajlar 171 21 Aralık 2020 #11 GNU or NOT dedi: PUBG Mobile GameLoop emulator Linux desteklemiyor. Bir tane Android kurmaya kalksanız GameLoop kadar rahat ettirmez. PUBG Mobile için şu an yapılacak pek bir şey olduğu söylenemez. @Dengesiz Kokarca Genişletmek için tıkla... Aynen keşke GameLoop Linux versiyonu olsa.
GNU or NOT dedi: PUBG Mobile GameLoop emulator Linux desteklemiyor. Bir tane Android kurmaya kalksanız GameLoop kadar rahat ettirmez. PUBG Mobile için şu an yapılacak pek bir şey olduğu söylenemez. @Dengesiz Kokarca Genişletmek için tıkla... Aynen keşke GameLoop Linux versiyonu olsa.
blamenvidia Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.228 Makaleler 3 Çözümler 16 21 Aralık 2020 #12 GenyMotion kullanabilirsiniz ancak çoğu emülatördeki gibi CPU önemli.
Kadir_yılmazv491.ke Decapat Katılım 13 Kasım 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #13 Aznable dedi: Genymotion bir ihtimal anbox. Genişletmek için tıkla... Anbox'u çalıştıramadım. Linux Mint'te snapı yükleyemedim, yazılım yöneticisinden yükledim. Tıklıyorum ekran geliyor sonra gidiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2023
Aznable dedi: Genymotion bir ihtimal anbox. Genişletmek için tıkla... Anbox'u çalıştıramadım. Linux Mint'te snapı yükleyemedim, yazılım yöneticisinden yükledim. Tıklıyorum ekran geliyor sonra gidiyor.