L Lolopip Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #1 Ben Windows'un yanına Linux da kurmayı düşünüyorum. Linux kurunca Windows'dayken kurduğum bilgisayar sürücülerini tekrar kurmam gerekir mi?
Ben Windows'un yanına Linux da kurmayı düşünüyorum. Linux kurunca Windows'dayken kurduğum bilgisayar sürücülerini tekrar kurmam gerekir mi?
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.176 Makaleler 2 Çözümler 41 8 Ağustos 2021 #2 Gerekiyor. İkisi bağımsız olarak çalışıyor çünkü.
drmstafaa Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 3.178 Çözümler 13 Yer Ankara-Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #3 Çoğu zaman gerekmez. Ancak ayrıca sürücü kurulumu gerektirdiği durumlar da olur. Örneğin NVIDIA ekran kartları. Windows'dayken kurduğum bilgisayar sürücülerini Genişletmek için tıkla... Windows sürücülerini Linux'a kuramazsınız.
Çoğu zaman gerekmez. Ancak ayrıca sürücü kurulumu gerektirdiği durumlar da olur. Örneğin NVIDIA ekran kartları. Windows'dayken kurduğum bilgisayar sürücülerini Genişletmek için tıkla... Windows sürücülerini Linux'a kuramazsınız.
afacanc38 Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.710 Makaleler 5 Çözümler 27 8 Ağustos 2021 #4 Çoğu sürücü Linux çekirdeğinin içinde gelir, böylelikle yapılıcak herhangi bir şey kalmaz. Ancak NVIDIA sürücülerini çoğunlukla el ile kurmanız gerekir. Bazı dağıtımların içinde (mesela Pop! OS) NVIDIA sürücüsü de yüklü geliyor. Son düzenleme: 8 Ağustos 2021
Çoğu sürücü Linux çekirdeğinin içinde gelir, böylelikle yapılıcak herhangi bir şey kalmaz. Ancak NVIDIA sürücülerini çoğunlukla el ile kurmanız gerekir. Bazı dağıtımların içinde (mesela Pop! OS) NVIDIA sürücüsü de yüklü geliyor.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 11 Ağustos 2021 #5 afacanc38 dedi: (mesela Pop! OS) NVIDIA sürücüsü de yüklü geliyor. Genişletmek için tıkla... Ubuntu'da da 3. parti surucu secenegini kurulumda secince NVIDIA surucusu kuruluyor.
afacanc38 dedi: (mesela Pop! OS) NVIDIA sürücüsü de yüklü geliyor. Genişletmek için tıkla... Ubuntu'da da 3. parti surucu secenegini kurulumda secince NVIDIA surucusu kuruluyor.