giovanni3453 Picopat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 427 Çözümler 1 2 Aralık 2023 #21 MeowFlix dedi: Anlayan havada kaptı hocam Genişletmek için tıkla... Anladım reis. Korsan oyun sitesi en çok kullanılan torrent sitelerinden biriymiş ama güvenilir mi peki?
MeowFlix dedi: Anlayan havada kaptı hocam Genişletmek için tıkla... Anladım reis. Korsan oyun sitesi en çok kullanılan torrent sitelerinden biriymiş ama güvenilir mi peki?
whycat Decapat Katılım 24 Kasım 2022 Mesajlar 612 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri * Intel(R) Iris(R) Graphics 540 Cinsiyet Diğer 2 Aralık 2023 #22 giovanni3453 dedi: Anladım reis. Korsan oyun sitesi en çok kullanılan Torrent sitelerinden biriymiş ama güvenilir mi peki? Genişletmek için tıkla... Yani ben çok muhtaç kalmadım bu tür yerlere ama güvenilirdir.
giovanni3453 dedi: Anladım reis. Korsan oyun sitesi en çok kullanılan Torrent sitelerinden biriymiş ama güvenilir mi peki? Genişletmek için tıkla... Yani ben çok muhtaç kalmadım bu tür yerlere ama güvenilirdir.
Grandfather Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 1.111 Çözümler 3 Yer Beylikdüzü/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Baterist 2 Aralık 2023 #23 giovanni3453 dedi: Atın linki indireyim işte reis. Genişletmek için tıkla... Kanka daha şimdi dedim sende okay dedin. Yapma böyle.
giovanni3453 dedi: Atın linki indireyim işte reis. Genişletmek için tıkla... Kanka daha şimdi dedim sende okay dedin. Yapma böyle.
7 703768 Centipat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 1.957 Çözümler 8 3 Aralık 2023 #24 giovanni3453 dedi: Linux'ta böyle bir şey yapabiliyor muyuz? Mesela Minecraft gibi Linux desteği olan oyunlardan bahsediyorum. Dağıtım Linux Mint. Genişletmek için tıkla... Linux için Minecraft Sklauncher güzel bir Launcher'dır. İçinden mod bile yüklenebiliyor. Gayet memnunum. Diğer oyunlar için, Özellikle eski ve satılmayan oyunlar için. Benim rehbere bakabiliriniz. Rehber: Linux'ta, satılmayan Windows oyunlarını yükleyip modlama Son düzenleme: 3 Aralık 2023
giovanni3453 dedi: Linux'ta böyle bir şey yapabiliyor muyuz? Mesela Minecraft gibi Linux desteği olan oyunlardan bahsediyorum. Dağıtım Linux Mint. Genişletmek için tıkla... Linux için Minecraft Sklauncher güzel bir Launcher'dır. İçinden mod bile yüklenebiliyor. Gayet memnunum. Diğer oyunlar için, Özellikle eski ve satılmayan oyunlar için. Benim rehbere bakabiliriniz. Rehber: Linux'ta, satılmayan Windows oyunlarını yükleyip modlama