B BursaliEfsane Picopat Katılım 20 Nisan 2025 Mesajlar 636 Çözümler 2 Dün 18:03 #11 Axerayn dedi: O zaman kalan tek seçeneğimiz Windows 10/11 dualboot. Genişletmek için tıkla... Dual boot yap. Oyun için Windows 11 web de gezinmek için Fedora kullanıyorum.
Axerayn dedi: O zaman kalan tek seçeneğimiz Windows 10/11 dualboot. Genişletmek için tıkla... Dual boot yap. Oyun için Windows 11 web de gezinmek için Fedora kullanıyorum.
Axerayn Centipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 412 Daha fazla Sistem Özellikleri İ7 4770 RX 570 (8GB) 8GB RAM 256GB SSD 8GB RAM Cinsiyet Erkek Dün 18:04 #12 mashiro dedi: Valorant biraz daha hızlı bir oyun. Oyuncu oynayışına adapte olursanız belki CS2 daha kolay gelebilir. Yine size kalmış. Genişletmek için tıkla... Yetenek bazlı sistemi seviyorum.
mashiro dedi: Valorant biraz daha hızlı bir oyun. Oyuncu oynayışına adapte olursanız belki CS2 daha kolay gelebilir. Yine size kalmış. Genişletmek için tıkla... Yetenek bazlı sistemi seviyorum.
nedensevilmedik Decapat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 1.278 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:13 #13 Axerayn dedi: Arkadaşlar yakın zamanda 11'e geçtim 10'un desteği bittiğinden Valorant oynamakta istiyorum bir yandan Linux ile Dual boot yapmayı düşünüyorum ama Valorant oynayabilir miyim bilmiyorum emeklerin boşa gitmesini istemiyorum bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Win 10 da oynanıyor ?
Axerayn dedi: Arkadaşlar yakın zamanda 11'e geçtim 10'un desteği bittiğinden Valorant oynamakta istiyorum bir yandan Linux ile Dual boot yapmayı düşünüyorum ama Valorant oynayabilir miyim bilmiyorum emeklerin boşa gitmesini istemiyorum bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Win 10 da oynanıyor ?
Axerayn Centipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 412 Daha fazla Sistem Özellikleri İ7 4770 RX 570 (8GB) 8GB RAM 256GB SSD 8GB RAM Cinsiyet Erkek Bugün 13:26 #14 nedensevilmedik dedi: Windows 10'da oynanıyor? Genişletmek için tıkla... Hocam 10'un Microsoft tarafında desteği bittiğinden geçtim zaten.
nedensevilmedik dedi: Windows 10'da oynanıyor? Genişletmek için tıkla... Hocam 10'un Microsoft tarafında desteği bittiğinden geçtim zaten.
Phenyl Femtopat Katılım 12 Ekim 2025 Mesajlar 178 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 13:27 #15 Axerayn dedi: Hocam 10'un Microsoft tarafında desteği bittiğinden geçtim zaten. Genişletmek için tıkla... LTSC sürümüne bakabilirsiniz, 1 yıllık daha uzatılmış güncelleme alabiliyorsunuz.
Axerayn dedi: Hocam 10'un Microsoft tarafında desteği bittiğinden geçtim zaten. Genişletmek için tıkla... LTSC sürümüne bakabilirsiniz, 1 yıllık daha uzatılmış güncelleme alabiliyorsunuz.