Filinta35 Centipat Katılım 17 Şubat 2020 Mesajlar 15 17 Şubat 2020 #1 Arkadaşlar acemi bir Linux kullanıcısıyım. Videolardan takip ettiğim kadarıyla VPN kurmaya çalışıyorum. Kurmak istediğim open VPN'ler çalışmıyor. Bilgisayarıma hiçbir türlü VPN kuramadım. Alternatif yöntemi var mı VPN kullanabilmenin? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Şubat 2020
Arkadaşlar acemi bir Linux kullanıcısıyım. Videolardan takip ettiğim kadarıyla VPN kurmaya çalışıyorum. Kurmak istediğim open VPN'ler çalışmıyor. Bilgisayarıma hiçbir türlü VPN kuramadım. Alternatif yöntemi var mı VPN kullanabilmenin?
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 17 Şubat 2020 #2 Sunucu mu kurmaya çalışıyorsunuz, yoksa direkt VPN mi açmaya çalışıyorsunuz?
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2020 #3 Bireysel Vpn ise Çözümler şunlar Bu üçünden birini yapın. 1-Operanın vpnsini kurun. 2-Tarayıcınıza Browsec Eklentisini kurun. 3-Sanal Makineye bilgisayar dayanıyorsa sanal makineye Kodachi kurun. Son düzenleme: 18 Şubat 2020
Bireysel Vpn ise Çözümler şunlar Bu üçünden birini yapın. 1-Operanın vpnsini kurun. 2-Tarayıcınıza Browsec Eklentisini kurun. 3-Sanal Makineye bilgisayar dayanıyorsa sanal makineye Kodachi kurun.