Merhabalar, Linux'a geçmeyi düşünüyorum. Fakat ekran kartım 920m yani Vulkan desteklemiyor. Proton denen şeyinde Vulkan kullanıyor galiba tam bilmiyorum. Böyle bir ekran kartı Windows'taki gibi veya çok yakın bir performans verebilir mi oyunlarda?
Vulkan desteği var gibi gözüküyor hocam, sürücüleri güncelleyip CPU-X ile bir kontrol edin isterseniz.
Oyunların derecesini ProtonDB'den kontrol edebilirsiniz.
Vulkan desteği var gibi gözüküyor hocam, sürücüleri güncelleyip CPU-X ile bir kontrol edin isterseniz.
Oyunların derecesini ProtonDB'den kontrol edebilirsiniz.
Benim bildiğim yok ChatGPT'ye bile sordum.
Zaten bi Zorin OS deneyim dedim NVIDIA sürücüsü bile kuramadım NVIDIA SMI'de hata verip durdu falan Windows'a döndüm.
Merhaba, Linux'a geçmeyi düşünüyorum. Fakat ekran kartım 920M yani Vulkan desteklemiyor. Proton denen şeyinde Vulkan kullanıyor galiba tam bilmiyorum. Böyle bir ekran kartı Windows'taki gibi veya çok yakın bir performans verebilir mi oyunlarda?
Merhabalar, Linux'a geçmeyi düşünüyorum. Fakat ekran kartım 920m yani Vulkan desteklemiyor. Proton denen şeyinde Vulkan kullanıyor galiba tam bilmiyorum. Böyle bir ekran kartı Windows'taki gibi veya çok yakın bir performans verebilir mi oyunlarda?