Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.733 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #11 gen2 dedi: Sana oynayabilecegin bir oyun tavsiye edeyim mi? Zaten seni baya oyalayabilecek bir oyun. Genişletmek için tıkla... Et bakalım. Linux geçmek istiyordum aslında ama olmadı gibi. Sonra bakacağız.
gen2 dedi: Sana oynayabilecegin bir oyun tavsiye edeyim mi? Zaten seni baya oyalayabilecek bir oyun. Genişletmek için tıkla... Et bakalım. Linux geçmek istiyordum aslında ama olmadı gibi. Sonra bakacağız.
779221 Hectopat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 1.338 Makaleler 4 Çözümler 38 11 Kasım 2024 #12 Dorzi dedi: Linux geçmek istiyordum aslında ama olmadı gibi. Sonra bakacağız. Genişletmek için tıkla... Dual boot kullanabilirsiniz.
Dorzi dedi: Linux geçmek istiyordum aslında ama olmadı gibi. Sonra bakacağız. Genişletmek için tıkla... Dual boot kullanabilirsiniz.
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.108 Makaleler 1 Çözümler 70 11 Kasım 2024 #13 Dorzi dedi: Et bakalım. Linux geçmek istiyordum aslında ama olmadı gibi. Sonra bakacağız. Genişletmek için tıkla... Warmane private serverinda WOW WOTLK oynayabilirsin. OpenGL modunda oynayabilirsin performans kaybetmeden.
Dorzi dedi: Et bakalım. Linux geçmek istiyordum aslında ama olmadı gibi. Sonra bakacağız. Genişletmek için tıkla... Warmane private serverinda WOW WOTLK oynayabilirsin. OpenGL modunda oynayabilirsin performans kaybetmeden.