drmstafaa Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 3.178 Çözümler 13 Yer Ankara-Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #11 Hepinize teşekkür ederim. WoeUsb çok işime yaradı. oeufeggei dedi: Windows'da hazırlarken balenaEtcher programını kullanıyorum ben. Gördüğüm kadarıyla Linux için de desteği bulunuyor ancak Linux'ta ne kadar iyi çalışıyor fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Etcher benim flash sürücümü algılayamadı.
Hepinize teşekkür ederim. WoeUsb çok işime yaradı. oeufeggei dedi: Windows'da hazırlarken balenaEtcher programını kullanıyorum ben. Gördüğüm kadarıyla Linux için de desteği bulunuyor ancak Linux'ta ne kadar iyi çalışıyor fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Etcher benim flash sürücümü algılayamadı.
Ram_kafasi Picopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 329 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #12 drmstafaa dedi: Hepinize teşekkür ederim. WoeUsb çok işime yaradı. Etcher benim flash sürücümü algılayamadı. Genişletmek için tıkla... Önemli değil, iyi günler dileriz. Etcher'de ben de o problemi yaşamıştım doğrusu.
drmstafaa dedi: Hepinize teşekkür ederim. WoeUsb çok işime yaradı. Etcher benim flash sürücümü algılayamadı. Genişletmek için tıkla... Önemli değil, iyi günler dileriz. Etcher'de ben de o problemi yaşamıştım doğrusu.