SemihR Yoctopat Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #1 Emir M. dedi: Güvenilir. ISO'lari Microsoft Visual Studio aboneliği üzerinden alıyorlar. Genişletmek için tıkla... Peki konu dışında ama Linux'ta ben bu ISO'yu nasıl USB'ye yazdıracağım? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ocak 2025
Emir M. dedi: Güvenilir. ISO'lari Microsoft Visual Studio aboneliği üzerinden alıyorlar. Genişletmek için tıkla... Peki konu dışında ama Linux'ta ben bu ISO'yu nasıl USB'ye yazdıracağım?
cankute Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 994 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #2 Hocam Ventoy programını deneyebilirsiniz. YouTube'da Yusuf İpek kanalında rehber videosu vardı, ona bakabilirsiniz
Hocam Ventoy programını deneyebilirsiniz. YouTube'da Yusuf İpek kanalında rehber videosu vardı, ona bakabilirsiniz
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.041 Makaleler 2 Çözümler 77 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #3 SemihR dedi: Peki konu dışında ama Linux'ta ben bu ISO'yu nasıl USB'ye yazdıracağım? Genişletmek için tıkla... Selam, Balena Etcher kullanabilirsin.
SemihR dedi: Peki konu dışında ama Linux'ta ben bu ISO'yu nasıl USB'ye yazdıracağım? Genişletmek için tıkla... Selam, Balena Etcher kullanabilirsin.
xmatugfg Hectopat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 1.827 Makaleler 2 Çözümler 29 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel® Core™ i5-2400 GPU: AMD RX 460 RAM: 16 GB DDR3 1333 MHz SSD: 500 GB Sata | 120 GB Sata Anakart: Asus H61M-K Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 25 Ocak 2025 #4 SemihR dedi: Peki konu dışında ama Linux'ta ben bu ISO'yu nasıl USB'ye yazdıracağım? Genişletmek için tıkla... Alternatif olarak WoeUSB yada Terminal üzerinden DD yazdırabilirsin. DD yazdırmak için Bash:Panoya kopyala sudo dd if=/yüklediğin/iso/yolunu/yaz of=/dev/diskismi bs=4M status=progress && sync
SemihR dedi: Peki konu dışında ama Linux'ta ben bu ISO'yu nasıl USB'ye yazdıracağım? Genişletmek için tıkla... Alternatif olarak WoeUSB yada Terminal üzerinden DD yazdırabilirsin. DD yazdırmak için Bash:Panoya kopyala sudo dd if=/yüklediğin/iso/yolunu/yaz of=/dev/diskismi bs=4M status=progress && sync