KisacaKaan Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2022 #1 Merhabalar, birkaç gün önce şu ürünü aldım, bugün elime ulaştı. Bilgisayara taktım, düzgün çalışıyor fakat Linux'u açtığım anda cihaz kapanıyor. İzlemediğim video kalmadı çözemedim, adaptörde mi sıkıntı var? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhabalar, birkaç gün önce şu ürünü aldım, bugün elime ulaştı. Bilgisayara taktım, düzgün çalışıyor fakat Linux'u açtığım anda cihaz kapanıyor. İzlemediğim video kalmadı çözemedim, adaptörde mi sıkıntı var? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
3 357971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 1.469 Makaleler 1 Çözümler 13 30 Mart 2022 #2 Dağıtımınızı yazar mısınız?
KisacaKaan Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2022 #3 357971 dedi: Dağıtımınızı yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Kali
blamenvidia Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.228 Makaleler 3 Çözümler 16 31 Mart 2022 #4 sudo apt install bluez-tools ile Bluetooth araçlarını kurun. Terminale bluetoothctl power on yazıp tekrar deneyin. Olmazsa systemctl status bluetooth komudu ile Bluetooth servisinin çalışıp çalışmadığını kontrol edin, çıktıyı buraya atın.
sudo apt install bluez-tools ile Bluetooth araçlarını kurun. Terminale bluetoothctl power on yazıp tekrar deneyin. Olmazsa systemctl status bluetooth komudu ile Bluetooth servisinin çalışıp çalışmadığını kontrol edin, çıktıyı buraya atın.