Discord'da birisi ""– rm -rf /" kodunu yazdığınızda rastgele bir tema bilgisayarınıza yüklenir" yazmıştı. Tabii bilgisiz ben ise bunu denedim ve bilgisayar çöp oldu.
Sanırım Linux Mint kuruyordum arkadaş tavsiyesi ile. İlk deneyimimdi. Windows'un kurulumuna alışmıştım baya. Dev/sda falan bir şeyler görünce tırsıp kalmıştım bunlar ne diye Sonra bir şeyler kurcaladım ettim olmadı sonra sorunu kendimde aramak yerine tüm suçu dağıtıma ve işletim sistemine yıktım Muhtemelen tekrar denesem Technopat Sosyal'den yardım alarak ilerler, başarıyla kurardım. Bu olayın üstünden bir süre geçiyor zaten.
Kendisini kullanmak. @Cagan202 @Oki404
Neyin kafasını yaşıyorsunuz öznel görüşüm konu sahibi sordu cevap verdik kullanmayın sevmeyin demedik de bu kadar da fanboy olmaya gerek yok.
Neyin kafasını yaşıyorsunuz öznel görüşüm konu sahibi sordu cevap verdik kullanmayın sevmeyin demedik de bu kadar da fanboy olmaya gerek yok.