4 401916 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4.806 Çözümler 30 20 Ocak 2022 #1 Arkadaşlar merhaba. Şöyle bir haber gördüm. Ben bu artıştan nasıl korunabilirim? Linux İçin Endişelendiren Haber: Yüzde 35'lik Artış Korkutuyor! Yeni yılda Linux için kötü haberler var. Özellikle de Linux'u hedefleyen çok fazla zararlı yazılım olmaz diyenler için... www.chip.com.tr
Arkadaşlar merhaba. Şöyle bir haber gördüm. Ben bu artıştan nasıl korunabilirim? Linux İçin Endişelendiren Haber: Yüzde 35'lik Artış Korkutuyor! Yeni yılda Linux için kötü haberler var. Özellikle de Linux'u hedefleyen çok fazla zararlı yazılım olmaz diyenler için... www.chip.com.tr
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 20 Ocak 2022 #2 401916 dedi: Arkadaşlar merhaba. Şöyle bir haber gördüm. Ben bu artıştan nasıl korunabilirim? Linux İçin Endişelendiren Haber: Yüzde 35'lik Artış Korkutuyor! Yeni yılda Linux için kötü haberler var. Özellikle de Linux'u hedefleyen çok fazla zararlı yazılım olmaz diyenler için... www.chip.com.tr Genişletmek için tıkla... Bilgisayarinda FOSS uygulamalar kullanip o uygulamalari da kaynagindan aldigina emin oldugun surece sorun yok. Internete baglanan bir buzdolabi bile guvenli degil. AUR'dan paket alirken PKGBUILD'leri guzel incele. Paket yoneticisini kullan mumkun oldukca.
401916 dedi: Arkadaşlar merhaba. Şöyle bir haber gördüm. Ben bu artıştan nasıl korunabilirim? Linux İçin Endişelendiren Haber: Yüzde 35'lik Artış Korkutuyor! Yeni yılda Linux için kötü haberler var. Özellikle de Linux'u hedefleyen çok fazla zararlı yazılım olmaz diyenler için... www.chip.com.tr Genişletmek için tıkla... Bilgisayarinda FOSS uygulamalar kullanip o uygulamalari da kaynagindan aldigina emin oldugun surece sorun yok. Internete baglanan bir buzdolabi bile guvenli degil. AUR'dan paket alirken PKGBUILD'leri guzel incele. Paket yoneticisini kullan mumkun oldukca.
N ne bilem ben Decapat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 400 Çözümler 3 Yer Türkiye 20 Ocak 2022 #3 İyi bir antivirus programı yükleyerek, sistemini en güzel şekilde kullanarak korumalısın. Ve aynı zamanda uygulamaları mağazadan yüklemeni tavsiye ederim.
İyi bir antivirus programı yükleyerek, sistemini en güzel şekilde kullanarak korumalısın. Ve aynı zamanda uygulamaları mağazadan yüklemeni tavsiye ederim.
E EFE_KAYGISIZ Megapat Katılım 10 Şubat 2015 Mesajlar 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2022 #4 @ne bilem ben Antivürüs yazılımı önerir misiniz?Linux için Windows için biliyorum ama linux için antivürüs programı duymadım.
@ne bilem ben Antivürüs yazılımı önerir misiniz?Linux için Windows için biliyorum ama linux için antivürüs programı duymadım.
4 401916 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4.806 Çözümler 30 20 Ocak 2022 #5 Linuxginar dedi: Bilgisayarinda foss uygulamalar kullanip o uygulamalari da kaynagindan aldigina emin oldugun surece sorun yok. Internete baglanan bir buzdolabi bile guvenli degil. AUR'dan paket alirken pkgbuıld'leri guzel incele. Paket yoneticisini kullan mumkun oldukca. Genişletmek için tıkla... Öyle şeylere her zaman dikkat ediyorum hocam. O zaman bana zararı olmaz bu artışın. Gerektiğinde clamtk de kullanmaktayım.
Linuxginar dedi: Bilgisayarinda foss uygulamalar kullanip o uygulamalari da kaynagindan aldigina emin oldugun surece sorun yok. Internete baglanan bir buzdolabi bile guvenli degil. AUR'dan paket alirken pkgbuıld'leri guzel incele. Paket yoneticisini kullan mumkun oldukca. Genişletmek için tıkla... Öyle şeylere her zaman dikkat ediyorum hocam. O zaman bana zararı olmaz bu artışın. Gerektiğinde clamtk de kullanmaktayım.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 20 Ocak 2022 #6 EFE_KAYGISIZ dedi: @ne bilem ben Antivürüs yazılımı önerir misiniz?Linux için Windows için biliyorum ama Linux için antivürüs programı duymadım. Genişletmek için tıkla... Ona gerek oldugunu dusunmuyorum ben, sadece biraz dikkat gerekiyor o da bilmediginiz kaynaktan yuklememek. 401916 dedi: Öyle şeylere her zaman dikkat ediyorum hocam. O zaman bana zararı olmaz bu artışın. Gerektiğinde clamtk de kullanmaktayım. Genişletmek için tıkla... O zaman sorun yok
EFE_KAYGISIZ dedi: @ne bilem ben Antivürüs yazılımı önerir misiniz?Linux için Windows için biliyorum ama Linux için antivürüs programı duymadım. Genişletmek için tıkla... Ona gerek oldugunu dusunmuyorum ben, sadece biraz dikkat gerekiyor o da bilmediginiz kaynaktan yuklememek. 401916 dedi: Öyle şeylere her zaman dikkat ediyorum hocam. O zaman bana zararı olmaz bu artışın. Gerektiğinde clamtk de kullanmaktayım. Genişletmek için tıkla... O zaman sorun yok
N ne bilem ben Decapat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 400 Çözümler 3 Yer Türkiye 20 Ocak 2022 #7 EFE_KAYGISIZ dedi: @ne bilem ben Antivürüs yazılımı önerir misiniz?Linux için Windows için biliyorum ama linux için antivürüs programı duymadım. Genişletmek için tıkla... Mesela Kaspersky çok kaliteli bir program. Kullanmanızı tavsiye ederim.
EFE_KAYGISIZ dedi: @ne bilem ben Antivürüs yazılımı önerir misiniz?Linux için Windows için biliyorum ama linux için antivürüs programı duymadım. Genişletmek için tıkla... Mesela Kaspersky çok kaliteli bir program. Kullanmanızı tavsiye ederim.
4 401916 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4.806 Çözümler 30 20 Ocak 2022 #8 Linux için Kasperksy bulunmuyor hocam. ne bilem ben dedi: Mesela Kaspersky çok kaliteli bir program. Kullanmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla...
Linux için Kasperksy bulunmuyor hocam. ne bilem ben dedi: Mesela Kaspersky çok kaliteli bir program. Kullanmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla...
4 433815 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.238 Makaleler 2 Çözümler 22 20 Ocak 2022 #9 AUR gibi user repositoryler mümkün olduğunca kullanmayın, resmi repolardan böyle bir sorun çıkacağını sanmıyorum.
AUR gibi user repositoryler mümkün olduğunca kullanmayın, resmi repolardan böyle bir sorun çıkacağını sanmıyorum.
5 513426 Decapat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 609 Çözümler 4 20 Ocak 2022 #10 401916 dedi: Arkadaşlar merhaba. Şöyle bir haber gördüm. Ben bu artıştan nasıl korunabilirim? Linux İçin Endişelendiren Haber: Yüzde 35'lik Artış Korkutuyor! Yeni yılda Linux için kötü haberler var. Özellikle de Linux'u hedefleyen çok fazla zararlı yazılım olmaz diyenler için... www.chip.com.tr Genişletmek için tıkla... İndirdiklerinize dikkat edin. GNU/Linux'ta bile. Ve Linux değil GNU/Linux. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
401916 dedi: Arkadaşlar merhaba. Şöyle bir haber gördüm. Ben bu artıştan nasıl korunabilirim? Linux İçin Endişelendiren Haber: Yüzde 35'lik Artış Korkutuyor! Yeni yılda Linux için kötü haberler var. Özellikle de Linux'u hedefleyen çok fazla zararlı yazılım olmaz diyenler için... www.chip.com.tr Genişletmek için tıkla... İndirdiklerinize dikkat edin. GNU/Linux'ta bile. Ve Linux değil GNU/Linux. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et