kaan w10 Hectopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 278 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #1 Konuyu yanlış yere açtıysam affedin. BIOS ayarları bozuldu hem de BIOS'um eskiydi güncellemek istiyorum. (Not: BIOS'a giremiyorum)
Konuyu yanlış yere açtıysam affedin. BIOS ayarları bozuldu hem de BIOS'um eskiydi güncellemek istiyorum. (Not: BIOS'a giremiyorum)
El Quvava Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.315 Çözümler 5 Yer Ankara 4 Haziran 2022 #2 Flash BIOS tuşu var mı anakartta? BIOS'a neden giremiyorsunuz?
kaan w10 Hectopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 278 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #3 El Quvava dedi: Flash BIOS tuşu var mı anakartta? BIOS'a neden giremiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Laptop olduğu için öyle bir tuş yok BIOS'a giremiyorum çünkü USB keyboard Support'u kapatmışım. Laptopun dahili klavyesi de çalışmıyor.
El Quvava dedi: Flash BIOS tuşu var mı anakartta? BIOS'a neden giremiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Laptop olduğu için öyle bir tuş yok BIOS'a giremiyorum çünkü USB keyboard Support'u kapatmışım. Laptopun dahili klavyesi de çalışmıyor.
El Quvava Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.315 Çözümler 5 Yer Ankara 4 Haziran 2022 #4 kaan w10 dedi: Laptop olduğu için öyle bir tuş yok BIOS'a giremiyorum çünkü USB keyboard Support'u kapatmışım. Laptopun dahili klavyesi de çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman zor. Giremenin bir yolunu bulmanız lazım klavyeyi tamir ettirmek gibi.
kaan w10 dedi: Laptop olduğu için öyle bir tuş yok BIOS'a giremiyorum çünkü USB keyboard Support'u kapatmışım. Laptopun dahili klavyesi de çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman zor. Giremenin bir yolunu bulmanız lazım klavyeyi tamir ettirmek gibi.