Eren133 Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 282 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #1 Her yöntemi denedim Linux'tan NTFS biçimlendirdim diskpart kullandım yok olmuyor.
118483 Kilopat Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 1.595 Makaleler 2 Çözümler 14 3 Eylül 2022 #2 YT üzerinde bu konuda içerikler mevcut. Linuxtan Windowsa Geçme diye aratırsanız çözüm yolları bulabilirsiniz. Mesela: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir de şu var: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 3 Eylül 2022
YT üzerinde bu konuda içerikler mevcut. Linuxtan Windowsa Geçme diye aratırsanız çözüm yolları bulabilirsiniz. Mesela: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir de şu var: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et