fey Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 302 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Stockholm, Sweden 22 Mayıs 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. Siparişim bugün geldi. Kasaya Linux yüklü. Windows'a geçmek için USB hazırladım. Her şey oldu. Ama seçme yerine geldiğimde USB gözükmüyor. BIOS menüsünde de aynı şekilde. Yardım edebilir misiniz? Yazılım EndlessOS bu arada. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2021
Merhaba arkadaşlar. Siparişim bugün geldi. Kasaya Linux yüklü. Windows'a geçmek için USB hazırladım. Her şey oldu. Ama seçme yerine geldiğimde USB gözükmüyor. BIOS menüsünde de aynı şekilde. Yardım edebilir misiniz? Yazılım EndlessOS bu arada.
Amanita Kilopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 6.620 Makaleler 1 Çözümler 54 22 Mayıs 2021 #2 Başka USB portuna takmayı deneyin flash belleği. BIOS'tan Secure Boot açıksa kapatmayı deneyin. Yine BIOS'ta legacy mood seçiliyse UEFI yapmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Başka USB portuna takmayı deneyin flash belleği. BIOS'tan Secure Boot açıksa kapatmayı deneyin. Yine BIOS'ta legacy mood seçiliyse UEFI yapmayı deneyin.
KS KS fey Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 302 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Stockholm, Sweden 22 Mayıs 2021 #3 Amanita dedi: Başka USB portuna takmayı deneyin flash belleği. BIOS'tan Secure Boot açıksa kapatmayı deneyin. Yine BIOS'ta legacy mood seçiliyse UEFI yapmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Olmuyor hocam. Options kısımlarında direkt USB yok. Ayarlarda ellenmiyor. Çözümü olan yok mu? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
Amanita dedi: Başka USB portuna takmayı deneyin flash belleği. BIOS'tan Secure Boot açıksa kapatmayı deneyin. Yine BIOS'ta legacy mood seçiliyse UEFI yapmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Olmuyor hocam. Options kısımlarında direkt USB yok. Ayarlarda ellenmiyor. Çözümü olan yok mu?