Arkadaşlar merhaba,bir anlık hevesle Arch Linux kurdum, fakat arayüz hoşuma gitmediği ve çoğu şey kod ile yapıldığı için geri Windows'a dönmek istedim ve Ventoy programı ile flasha Windows 7 iso dosyası aktardım. Ama boot etmeye çalıştığımda "ISO is not bootable, chain empty failed" diye bir uyarı veriyor, beni şu Linux saçmalığından kurtarın.
Arkadaşlar merhaba, bir anlık hevesle Arch Linux kurdum, fakat arayüz hoşuma gitmediği ve çoğu şey kod ile yapıldığı için geri Windows'a dönmek istedim.
Yalanmı ama hocam Windows kadar kullanışlı değil bir kere,halbuki ben daha kullanışlıdır diye düşünmüştüm fakat hata etmişim,bileydim arch değilde Ubuntu falan kurardım ama bir daha linux kullanmayacağım kesin.
Yalanmı ama hocam Windows kadar kullanışlı değil bir kere,halbuki ben daha kullanışlıdır diye düşünmüştüm fakat hata etmişim,bileydim arch değilde Ubuntu falan kurardım ama bir daha linux kullanmayacağım kesin.
Sana ilk indirdiğimiz WoeUSB terminalde çalışıyordu. GUI'sine destek bitmiş diye biliyorum. GUI'si olan tutorial'ı attığım için kusura bakma. GParted'a kadar yaptığı şeyler doğruydu....