Hasmetlee1 Hectopat Katılım 31 Aralık 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #1 Linux'dan Windows'a geçmeye çalışıyordum. Dosya indirirken sıkıntı yaşadım çözemedim. Linux da fazla bilgim yok. Kod:Panoya kopyala E: Malformed line 1'in Source list /etc/apt/sources.list.d/webupd8.list (type) E: The list of sources could not be read. Terminali açıp kod yazdığım zaman bu hatayı alıyorum, herhangi bir şey yapamıyorum.
Linux'dan Windows'a geçmeye çalışıyordum. Dosya indirirken sıkıntı yaşadım çözemedim. Linux da fazla bilgim yok. Kod:Panoya kopyala E: Malformed line 1'in Source list /etc/apt/sources.list.d/webupd8.list (type) E: The list of sources could not be read. Terminali açıp kod yazdığım zaman bu hatayı alıyorum, herhangi bir şey yapamıyorum.
afacanc38 Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.710 Makaleler 5 Çözümler 27 5 Şubat 2023 #2 Şu komutu çalıştırın ve çıktısını buraya atın. Bash:Panoya kopyala cat /etc/apt/sources.list.d/webupd8.list
Şu komutu çalıştırın ve çıktısını buraya atın. Bash:Panoya kopyala cat /etc/apt/sources.list.d/webupd8.list