Linux'tan Windows'a geçiş

ayaz0735

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Core i9 İŞlemci, 16 GB Ram, GTX 1650 Ekran Kartı
Merhaba, bilgisayarımı ilk aldığımda Linux ile birlikte geldi. Linux gerçekten hızlı, temiz ve iyi bir işletim sistemi. Fakat şu anki Linux'un Windows'a yetişemeyeceğine de eminim.

Masaüstüne uygulama atarken bile en az 20 dakika uğraşmanız gerek ki ben yarım saat uğraşmama rağmen yapamadım. Ayrıca birçok oyun Linux destekli değil. (bazı programlarda dahil.)

Bu nedenle Windows'a geçmek istiyorum fakat hiçbir bilgim yok. Sistem özelliklerime profilden bakabilirsiniz ekran kartı hariç iyi bir sistemim var. Ve bu sisteme hangi Windows sürümü iyi gider. Veya hiç uğraşmayıp Linux'a devam mı etmeliyim?

Eğer Windows'a geçmem gerekiyorsa bunu nasıl yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bence Windows daha mantıklı yıllardır Windows kullanıyorum Linux kullanmak için kayda değer bir vaktim olmadı. Şöyle bir öneri yapabilirm VMware ile tekrardan Linux kullanabilirsiniz. Nasıl yapacaksınıza gelirsek YouTube'dan araştırınca bir sürü video var zaten.

Ventoy programı ile yaparsın kolayca. İki üç rehber videosu izle. Kolayca Windows yüklersin. Sistemine güveniyorsan Windows 11 yükle ama her türlü Windows 10 daha iyi ve stabildir.

Ventoy programı ile yaparsın kolayca. İki üç rehber videosu izle. Kolayca Windows yüklersin. Sistemine güveniyorsan Windows 11 yükle ama her türlü Windows 10 daha iyi ve stabildir.
Hocam bir tane video linki atarmısınız zahmet olmazsa kaç tane video izledim ancak anlayamadım. Birde ücretlimi ücretsizmi?

Hocam bir tane video linki atarmısınız zahmet olmazsa kaç tane video izledim ancak anlayamadım. Birde ücretlimi ücretsizmi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ücretsizdir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ücretsizdir.

Teşekkür ederim :)

Ücretsizdir.

Tekrardan merhaba :) Cevaplarınız için teşekkür ederim fakat bir sorum daha var. Kurulum USB'si hazır. İçine ios falanda attım. Herşey hazır fakat nasıl çalıştıracağımı anlamadım. Biosa giriyorum ancak orada benim usb'm gözükmüyor. Seçeneklerde MBR değilde GPT seçtim bilginize.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim :)

Tekrardan merhaba :) Cevaplarınız için teşekkür ederim fakat bir sorum daha var. Kurulum USB'si hazır. İçine ios falanda attım. Herşey hazır fakat nasıl çalıştıracağımı anlamadım. Biosa giriyorum ancak orada benim usb'm gözükmüyor. Seçeneklerde MBR değilde GPT seçtim bilginize.
Onu bilmiyorum. İstersen bir de WoeUSB ile dene.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı