Rebellion_47 Picopat Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 833 Çözümler 7 21 Kasım 2020 #11 TryDream dedi: Linux üzerinde Wine isimli bir program var Windows uygulamalrını çalıştırmanı sağlıyor.Rufus'u öyle kullanabilirsin belki. Genişletmek için tıkla... Yok bahsettiğiniz yöntemde Rufus takılı USB'yi algılamıyor.
TryDream dedi: Linux üzerinde Wine isimli bir program var Windows uygulamalrını çalıştırmanı sağlıyor.Rufus'u öyle kullanabilirsin belki. Genişletmek için tıkla... Yok bahsettiğiniz yöntemde Rufus takılı USB'yi algılamıyor.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.661 Makaleler 51 Çözümler 45 21 Kasım 2020 #12 xKemalC dedi: Maalesef bunu yapabilecek Windows cihazım yok. Ayrıca dışarı çıkıp başkasına da yaptıramam. Genişletmek için tıkla... Windows 10 ISO dosyasını aşağıdaki linkten indirin. Daha sonra Rufus yerine belenaEtcher programı ile usb belleğe yazdırın. Windows 10'u indirin balenaEtcher - Flash OS images to SD cards & USB drives A cross-platform tool to flash OS images onto SD cards and USB drives safely and easily. Free and open source for makers around the world. www.balena.io
xKemalC dedi: Maalesef bunu yapabilecek Windows cihazım yok. Ayrıca dışarı çıkıp başkasına da yaptıramam. Genişletmek için tıkla... Windows 10 ISO dosyasını aşağıdaki linkten indirin. Daha sonra Rufus yerine belenaEtcher programı ile usb belleğe yazdırın. Windows 10'u indirin balenaEtcher - Flash OS images to SD cards & USB drives A cross-platform tool to flash OS images onto SD cards and USB drives safely and easily. Free and open source for makers around the world. www.balena.io
3 375558 Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 548 Çözümler 5 21 Kasım 2020 #13 Herhangi bir ISO to USB yazılımı ile bir Windows ISO'sunu boş bir flaşa yazdırın, sonra MBR kurulum yapın. Ardından Rufus programı ile o ISO'yu bu sefer UEFI olarak yazdırın ve UEFI kurulum yapın. (Ben böyle yaptım Windows Vista'dan 8.1'e geçerken)
Herhangi bir ISO to USB yazılımı ile bir Windows ISO'sunu boş bir flaşa yazdırın, sonra MBR kurulum yapın. Ardından Rufus programı ile o ISO'yu bu sefer UEFI olarak yazdırın ve UEFI kurulum yapın. (Ben böyle yaptım Windows Vista'dan 8.1'e geçerken)
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 21 Kasım 2020 #14 Windows 10'u indirin ISO'yu indirin. balenaEtcher - Flash OS images to SD cards & USB drives A cross-platform tool to flash OS images onto SD cards and USB drives safely and easily. Free and open source for makers around the world. www.balena.io Ardından Etcher ile yazdırın ve boot edin. Rufus Linux'ta çalışmaz.
Windows 10'u indirin ISO'yu indirin. balenaEtcher - Flash OS images to SD cards & USB drives A cross-platform tool to flash OS images onto SD cards and USB drives safely and easily. Free and open source for makers around the world. www.balena.io Ardından Etcher ile yazdırın ve boot edin. Rufus Linux'ta çalışmaz.
xKemalC Hectopat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 429 Çözümler 2 21 Kasım 2020 #15 TryDream dedi: Linux üzerinde Wine isimli bir program var Windows uygulamalrını çalıştırmanı sağlıyor.Rufus'u öyle kullanabilirsin belki. Genişletmek için tıkla... Maalesef çok denemiştim ama çalışmıyor.
TryDream dedi: Linux üzerinde Wine isimli bir program var Windows uygulamalrını çalıştırmanı sağlıyor.Rufus'u öyle kullanabilirsin belki. Genişletmek için tıkla... Maalesef çok denemiştim ama çalışmıyor.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.133 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2020 #16 ISO'yu indirip çift tıklayınca açıyorsa USB'ye kopyala yeterli onunla Boot edebilirsin PC'yi.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2020 #17 TryDream dedi: Linux üzerinde Wine isimli bir program var Windows uygulamalrını çalıştırmanı sağlıyor. Rufus'u öyle kullanabilirsin belki. Genişletmek için tıkla... USB slotlarını algılamıyordu galiba.
TryDream dedi: Linux üzerinde Wine isimli bir program var Windows uygulamalrını çalıştırmanı sağlıyor. Rufus'u öyle kullanabilirsin belki. Genişletmek için tıkla... USB slotlarını algılamıyordu galiba.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 21 Kasım 2020 #18 ÇAĞATAY TORUN dedi: ISO'yu indirip çift tıklayınca açıyorsa USB'ye kopyala yeterli onunla Boot edebilirsin PC'yi. Genişletmek için tıkla... Yazdırmak daha sağlıklı. Böyle yapınca boot etmediği oluyor.
ÇAĞATAY TORUN dedi: ISO'yu indirip çift tıklayınca açıyorsa USB'ye kopyala yeterli onunla Boot edebilirsin PC'yi. Genişletmek için tıkla... Yazdırmak daha sağlıklı. Böyle yapınca boot etmediği oluyor.
Rebellion_47 Picopat Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 833 Çözümler 7 21 Kasım 2020 #19 Samotne Ciasteczka dedi: Yazdırmak daha sağlıklı. Böyle yapınca boot etmediği oluyor. Genişletmek için tıkla... Evet oluyor
Samotne Ciasteczka dedi: Yazdırmak daha sağlıklı. Böyle yapınca boot etmediği oluyor. Genişletmek için tıkla... Evet oluyor
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.133 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2020 #20 Samotne Ciasteczka dedi: Yazdırmak daha sağlıklı. Böyle yapınca Boot etmediği oluyor. Genişletmek için tıkla... Ben hep böyle yaparım sürekli Boot eder. Eski PC'lerde sorun olabilir ama bununla ilgili değil Rufus ile ilgili.
Samotne Ciasteczka dedi: Yazdırmak daha sağlıklı. Böyle yapınca Boot etmediği oluyor. Genişletmek için tıkla... Ben hep böyle yaparım sürekli Boot eder. Eski PC'lerde sorun olabilir ama bununla ilgili değil Rufus ile ilgili.