330766 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.452 Çözümler 9 9 Nisan 2022 #1 Selamlar. Şu an Linux kullanıyorum ama Linux'ta başıma gelmeyen kalmadı. O yüzden Windows kurmak istiyorum nasıl kurabilirim?
Selamlar. Şu an Linux kullanıyorum ama Linux'ta başıma gelmeyen kalmadı. O yüzden Windows kurmak istiyorum nasıl kurabilirim?
Çözüm 330766 10 Nisan 2022 @Linuxginar ve @izmirkartali arkadaşlarımızın yardımlarıyla Windows 11'i başarılı şekilde kurduk. Konu kapanabilir. Teşekkürler yardımlarınız için izmirkartali dedi: Windows 10 kurdunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... 11.
@Linuxginar ve @izmirkartali arkadaşlarımızın yardımlarıyla Windows 11'i başarılı şekilde kurduk. Konu kapanabilir. Teşekkürler yardımlarınız için izmirkartali dedi: Windows 10 kurdunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... 11.
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.736 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Nisan 2022 #2 330766 dedi: Selamlar. Şu an Linux kullanıyorum ama Linux'ta başıma gelmeyen kalmadı. O yüzden Windows kurmak istiyorum nasıl kurabilirim? Genişletmek için tıkla... Hangi dağıtımı kullanıyorsunuz? Artı 0 Eksi
330766 dedi: Selamlar. Şu an Linux kullanıyorum ama Linux'ta başıma gelmeyen kalmadı. O yüzden Windows kurmak istiyorum nasıl kurabilirim? Genişletmek için tıkla... Hangi dağıtımı kullanıyorsunuz?
U unut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.036 Makaleler 7 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2022 #3 Normal USB'ye yazdırıp boot edip kuracaksınız. Linux yüklü olduğu için herhangi bir fark yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Normal USB'ye yazdırıp boot edip kuracaksınız. Linux yüklü olduğu için herhangi bir fark yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Linux Aliskanligi Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 2.505 Makaleler 7 Çözümler 40 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Athlon X2 6000+ || AMD HD Radeon 5570 || Asus M2A-MX || Sandisk 120 GiB SSD || Kingston 800 MHz 4GiB || Preo MG08 Mouse || Microsoft Comfort Curve Keybord 2000 v1.0 Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 9 Nisan 2022 #4 330766 dedi: Selamlar. Şu an Linux kullanıyorum ama Linux'ta başıma gelmeyen kalmadı. O yüzden Windows kurmak istiyorum nasıl kurabilirim? Genişletmek için tıkla... WoeUSB'yi kurun hocam. Ondan sonra USB'yi seçip ISO'yu yazdırım ve USB'den boot edin bu kadar. Artı 0 Eksi
330766 dedi: Selamlar. Şu an Linux kullanıyorum ama Linux'ta başıma gelmeyen kalmadı. O yüzden Windows kurmak istiyorum nasıl kurabilirim? Genişletmek için tıkla... WoeUSB'yi kurun hocam. Ondan sonra USB'yi seçip ISO'yu yazdırım ve USB'den boot edin bu kadar.
KS KS 330766 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.452 Çözümler 9 9 Nisan 2022 #5 The Shorekeeper dedi: Hangi dağıtımı kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Cinnamon. Linux Aliskanligi dedi: WoeUSB'yi kurun hocam. Ondan sonra USB'yi seçip ISO'yu yazdırım ve USB'den boot edin bu kadar. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl kurabilirim internetten baktım olmuyor. unut dedi: Normal USB'ye yazdırıp boot edip kuracaksınız. Linux yüklü olduğu için herhangi bir fark yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ama hocam hangi programla? Artı 0 Eksi
The Shorekeeper dedi: Hangi dağıtımı kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Cinnamon. Linux Aliskanligi dedi: WoeUSB'yi kurun hocam. Ondan sonra USB'yi seçip ISO'yu yazdırım ve USB'den boot edin bu kadar. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl kurabilirim internetten baktım olmuyor. unut dedi: Normal USB'ye yazdırıp boot edip kuracaksınız. Linux yüklü olduğu için herhangi bir fark yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ama hocam hangi programla?
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.736 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Nisan 2022 #6 330766 dedi: Cinnamon. Genişletmek için tıkla... Masaüstü ortamı değil, hangi dağıtım? Linux Mint mi? Artı 0 Eksi
330766 dedi: Cinnamon. Genişletmek için tıkla... Masaüstü ortamı değil, hangi dağıtım? Linux Mint mi?
KS KS 330766 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.452 Çözümler 9 9 Nisan 2022 #7 The Shorekeeper dedi: Masaüstü ortamı değil, hangi dağıtım? Linux Mint mi? Genişletmek için tıkla... Linux Mint Cinnamon sürüm kullanıyorum. Artı 0 Eksi
The Shorekeeper dedi: Masaüstü ortamı değil, hangi dağıtım? Linux Mint mi? Genişletmek için tıkla... Linux Mint Cinnamon sürüm kullanıyorum.
U unut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.036 Makaleler 7 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2022 #8 330766 dedi: Cinnamon. Hocam nasıl kurabilirim internetten baktım olmuyor. Ama hocam hangi programla? Genişletmek için tıkla... UNetBootIn veya BalenaEtcher gibi yazdırma programları var, aynı işlevi görüyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
330766 dedi: Cinnamon. Hocam nasıl kurabilirim internetten baktım olmuyor. Ama hocam hangi programla? Genişletmek için tıkla... UNetBootIn veya BalenaEtcher gibi yazdırma programları var, aynı işlevi görüyor diye biliyorum.
KS KS 330766 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.452 Çözümler 9 9 Nisan 2022 #9 unut dedi: UNetbootin veya balenaEtcher gibi yazdırma programları var, aynı işlevi görüyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam hangisini önerirsiniz? balenaEtcher USB'yi görmüyor. Artı 0 Eksi
unut dedi: UNetbootin veya balenaEtcher gibi yazdırma programları var, aynı işlevi görüyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam hangisini önerirsiniz? balenaEtcher USB'yi görmüyor.
Linux Aliskanligi Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 2.505 Makaleler 7 Çözümler 40 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Athlon X2 6000+ || AMD HD Radeon 5570 || Asus M2A-MX || Sandisk 120 GiB SSD || Kingston 800 MHz 4GiB || Preo MG08 Mouse || Microsoft Comfort Curve Keybord 2000 v1.0 Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 9 Nisan 2022 #10 330766 dedi: Cinnamon. Hocam nasıl kurabilirim internetten baktım olmuyor. Ama hocam hangi programla? Genişletmek için tıkla... Kod:Panoya kopyala sudo apt-get install woeusb Yazmanız terminale yeterli hocam. Artı 0 Eksi
330766 dedi: Cinnamon. Hocam nasıl kurabilirim internetten baktım olmuyor. Ama hocam hangi programla? Genişletmek için tıkla... Kod:Panoya kopyala sudo apt-get install woeusb Yazmanız terminale yeterli hocam.