SalihKaan Decapat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, ben Linux'u kendimce geliştirmek istiyorum, bunun için hangi program dillerine ihtiyaç duyarım? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2024
Merhaba arkadaşlar, ben Linux'u kendimce geliştirmek istiyorum, bunun için hangi program dillerine ihtiyaç duyarım?
RaSGooL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.784 Çözümler 39 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #2 SalihKaan dedi: Merhaba arkadaşlar, ben Linux'u kendimce geliştirmek istiyorum, bunun için hangi program dillerine ihtiyaç duyarım? Genişletmek için tıkla... C, C++, Python, Rust.
SalihKaan dedi: Merhaba arkadaşlar, ben Linux'u kendimce geliştirmek istiyorum, bunun için hangi program dillerine ihtiyaç duyarım? Genişletmek için tıkla... C, C++, Python, Rust.
xmatugfg Hectopat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 1.819 Makaleler 2 Çözümler 29 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel® Core™ i5-2400 GPU: AMD RX 460 RAM: 16 GB DDR3 1333 MHz SSD: 500 GB Sata | 120 GB Sata Anakart: Asus H61M-K Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 18 Ağustos 2024 #3 C, Python, perl.
egoistpizza Hectopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 2.205 Makaleler 3 Çözümler 15 18 Ağustos 2024 #4 SalihKaan dedi: Merhaba arkadaşlar, ben Linux'u kendimce geliştirmek istiyorum, bunun için hangi program dillerine ihtiyaç duyarım? Genişletmek için tıkla... Kastın kernel'i desteklemek ise C. Linux'ta yardımcı tool'lar yapmak istersen hangi dili kullandığın fark etmez.
SalihKaan dedi: Merhaba arkadaşlar, ben Linux'u kendimce geliştirmek istiyorum, bunun için hangi program dillerine ihtiyaç duyarım? Genişletmek için tıkla... Kastın kernel'i desteklemek ise C. Linux'ta yardımcı tool'lar yapmak istersen hangi dili kullandığın fark etmez.
RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.808 Makaleler 1 Çözümler 19 19 Ağustos 2024 #5 SalihKaan dedi: Merhaba arkadaşlar, ben Linux'u kendimce geliştirmek istiyorum, bunun için hangi program dillerine ihtiyaç duyarım? Genişletmek için tıkla... Esas olarak c ve c++.
SalihKaan dedi: Merhaba arkadaşlar, ben Linux'u kendimce geliştirmek istiyorum, bunun için hangi program dillerine ihtiyaç duyarım? Genişletmek için tıkla... Esas olarak c ve c++.