9 9947 Kilopat Katılım 12 Aralık 2013 Mesajlar 672 Çözümler 1 23 Haziran 2014 #1 Linux kurmak istiyorum bunun içinde yazdırma programı lazım ve nasıl kullanıldığınıda anlatabilirseniz çok makbule geçer. Ubuntu sürümü bu arada.
Linux kurmak istiyorum bunun içinde yazdırma programı lazım ve nasıl kullanıldığınıda anlatabilirseniz çok makbule geçer. Ubuntu sürümü bu arada.
Birisi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 2.501 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer İstanbul 24 Haziran 2014 #2 Kardeş belki bu program işe yarayabilir. Microsoft Store bununla Windows kurulumlarını yazdırabiliyorsun ama Linux'u bilemiyorum.
Kardeş belki bu program işe yarayabilir. Microsoft Store bununla Windows kurulumlarını yazdırabiliyorsun ama Linux'u bilemiyorum.
kocoglu Hectopat Katılım 12 Ağustos 2013 Mesajlar 121 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Öğretmeni 24 Haziran 2014 #3 Buradan UNetbootin - Homepage and Downloads halledebilirsiniz.
Nightwalker Kilopat Katılım 26 Ağustos 2013 Mesajlar 253 Makaleler 1 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2014 #4 LinuxLive USB Creator Bu sitedeki programla Linux ya da Ubuntu'yu usb belleğe kurarak bilgisayara kurmadan usb bellek üzerinden kullanabilirsin.
LinuxLive USB Creator Bu sitedeki programla Linux ya da Ubuntu'yu usb belleğe kurarak bilgisayara kurmadan usb bellek üzerinden kullanabilirsin.
BurakGunes123 Hectopat Katılım 20 Haziran 2014 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2014 #5 Universal usb gibi adlı bir program var en iyisi o