Yapabilirsiniz. Hatta Wubuntu adında bir dağıtım var zaten bunun için.Görüntüde bilgidiğimiz kullandığımız Windows gibi ama arkasındaki işletim sistemi Linux olacak.
Windows'a yakın derken biraz daha açar mısınız? Yani ne tür konularda yakın? Windows'un görünüş anlamında tıpatıp aynısı dağıtımlar bile var mesela.Merak ettiğim bir şey var, Linux kullanmıyorum ama yapılıyor mu diye merak ettim. Linux'un açık tabanlı kodunu değiştirerek Windows'a yakın yazılım sistemi yapmak mümkün mü?
Windows'a yakın derken biraz daha açar mısınız? Yani ne tür konularda yakın? Windows'un görünüş anlamında tıpatıp aynısı dağıtımlar bile var mesela.
Yapabilirsiniz. Hatta Wubuntu adında bir dağıtım var zaten bunun için.Görüntüde bilgidiğimiz kullandığımız Windows gibi ama arkasındaki işletim sistemi Linux olacak.
Tamamdır sağ olun.Yapabilirsiniz. Hatta Wubuntu adında bir dağıtım var zaten bunun için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.