EFI nedir onu dahi bilmiyorum ama bu Dual Boot denen şeyden kurtulmak için EFI bölümünü bulmam gerektiğini öğrendim. EFI bölümü bunlardan hangisi olabilir? Ben "Volume 1" diye düşünüyorum ama forumda bir arkadaşın EFI bölümü FAT32'dir dediğini duymuştum. Ondan dolayı bu bölümün EFI bölümü olup olmadığından emin değilim. Yardımcı olursanız sevinirim.
BIOS Türü: Legacy
Anakart: Foxconn G41 MXE-K
Linuxun efi gölümünü ayrı yapmadıysanız windows olarak formatlamak gerekiyor. Eğer silerseniz boot olmayacaktır ve windowsun boot bölümünü format dışında geri getirme yolu yok. Disk yöneticisinin fotosunu atın.
Windows'un yanına kurulu DualBoot UEFI Ubuntu basıl tamamen kaldırılır? Bu yazımızda, daha önce yüz tanıma ila oturum açma yöntemini anlattıÄımız
Diskte herhangi bir Fat32 bölümü görülmüyor, bu sebeple sistemini EFI olarak kurmamışsın. Zaten kendinde de yazmışsın Legacy kurulum yaptığını, bu durumda EFI ile işin yok, internette aratıp Windows önyükleyicisini yeniden kur. Windows önyükleyicisini yeniden kurunca, Linux kurulu disk bölümünü biçimlendirirsin.