CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 14 Haziran 2023 #1 Selam ben bunu almayı düşünüyorum alınır mı? Amazon.com.tr
Mike_Wazowski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 3.398 Çözümler 15 Yer Düsseldorf 14 Haziran 2023 #2 Hocam profesyonel bir işle uğraşmıyorsanız çok da bir gereği yok ayrı mikrofonun.
CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 14 Haziran 2023 #3 Mike_Wazowski dedi: Hocam profesyonel bir işle uğraşmıyorsanız çok da bir gereği yok ayrı mikrofonun. Genişletmek için tıkla... Yani video çekiyoerum YouTube dip ses almamasını ve sesin canlı olmasını istiyorum.
Mike_Wazowski dedi: Hocam profesyonel bir işle uğraşmıyorsanız çok da bir gereği yok ayrı mikrofonun. Genişletmek için tıkla... Yani video çekiyoerum YouTube dip ses almamasını ve sesin canlı olmasını istiyorum.
AllyFeedon Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Dikkatin Takdire Şayan! Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Mart 2019 Mesajlar 2.434 Makaleler 4 Çözümler 9 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 3 3100 GIGABYTE A320M S2H XPG Gammix D30 (2x8 16GB) Sapphire Rx 470 Nitro O.C Zalman ZM500-LXII Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #4 Mike_Wazowski dedi: Hocam profesyonel bir işle uğraşmıyorsanız çok da bir gereği yok ayrı mikrofonun. Genişletmek için tıkla... Bence çokta profesyonellik ile alakası yok. Yani istediğin kulaklığı kullanabilirsin mesela mikrofon bakımından sorunun kalmaz.
Mike_Wazowski dedi: Hocam profesyonel bir işle uğraşmıyorsanız çok da bir gereği yok ayrı mikrofonun. Genişletmek için tıkla... Bence çokta profesyonellik ile alakası yok. Yani istediğin kulaklığı kullanabilirsin mesela mikrofon bakımından sorunun kalmaz.
CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 14 Haziran 2023 #5 Peki mikrofon alınır mı?
AllyFeedon Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Dikkatin Takdire Şayan! Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Mart 2019 Mesajlar 2.434 Makaleler 4 Çözümler 9 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 3 3100 GIGABYTE A320M S2H XPG Gammix D30 (2x8 16GB) Sapphire Rx 470 Nitro O.C Zalman ZM500-LXII Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #6 CypIosh dedi: Peki mikrofon alınır mı? Genişletmek için tıkla... Bence alınır. Bir iki incelemesini izleme fırsatı buldum. Bu fiyata bence çok iyi. Susturma tuşundan filtresine kadar bence detaylı ve güzel.
CypIosh dedi: Peki mikrofon alınır mı? Genişletmek için tıkla... Bence alınır. Bir iki incelemesini izleme fırsatı buldum. Bu fiyata bence çok iyi. Susturma tuşundan filtresine kadar bence detaylı ve güzel.