Liquid Metal Kullanmak Riskli mi?

Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, internette araştırdığıma göre en iyi ısı düşürücü Liquid Metal olduğunu gözlemledim. Zamanında yanlış kullanımdan ötürü dizüstü bilgisayarımda bayağı bir sıkıntıya girmiştim. Şu anda masaüstü bilgisayar kullanmaktayım. Yaklaşık 1 1,5 yıldır bilgisayarıma termal macun bakımı yapmadım. Şu anlık ısı değerlerim normal. Ama ileriki zamanlarda yaparsam, iyi bir performans bakımı yapmak için araştırma yaptım. Eğer ki risk oranı yüksek ise Noctua NT-H1 almayı düşünüyorum. Sizin düşünce ve tavsiyeleriniz nelerdir?

Ev kullanıcısı için önerilmez. Kaliteli bir macun tozlarından arındırılmış bir fan işini fazlasıyla görür.

Rİsk oranı yüksek çok iyi bilen biri uygulamalı fakat gösterdiğiniz noctua çok pahalı.Bir kaç derece için o para değmez arctic m-4 alabilirsin. https://www.hepsiburada.com/arctic-...-7vj6SlPTM0Xmf-rLKI6paNCOua8XrvRoC5JMQAvD_BwE

Uygulamayı senede bir yapıyoruz neredeyse hocam. Ve 1 tanesi beni en az 4 kullanıma kadar götürebilir. Tek kullanım bile olsa yaklaşık 1 sene için Noctua NT-H1'e o fiyatı vermek sanırım koymaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…