5 585923 Decapat Katılım 22 Eylül 2022 Mesajlar 539 Çözümler 3 28 Haziran 2025 #21 Osimhen Paşa dedi: Peki SMS'ler onlara gider mi veya başım ağrır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam size ama atarlar ama başınızı ağrıtacak pek bir durum olmayacaktır spam arama ve mesajlara dikkat edin yeter.
Osimhen Paşa dedi: Peki SMS'ler onlara gider mi veya başım ağrır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam size ama atarlar ama başınızı ağrıtacak pek bir durum olmayacaktır spam arama ve mesajlara dikkat edin yeter.
Osimhen Paşa Centipat Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 338 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 28 Haziran 2025 #22 585923 dedi: Hocam size ama atarlar ama başınızı ağrıtacak pek bir durum olmayacaktır spam arama ve mesajlara dikkat edin yeter. Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun hocam gecenin bir saati bana yardım ettiniz zaten bir zamanlar Discord'da olduğum için bunları çok yaşadım iyi geceler
585923 dedi: Hocam size ama atarlar ama başınızı ağrıtacak pek bir durum olmayacaktır spam arama ve mesajlara dikkat edin yeter. Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun hocam gecenin bir saati bana yardım ettiniz zaten bir zamanlar Discord'da olduğum için bunları çok yaşadım iyi geceler
5 585923 Decapat Katılım 22 Eylül 2022 Mesajlar 539 Çözümler 3 28 Haziran 2025 #23 Osimhen Paşa dedi: Çok sağ olun hocam gecenin bir saati bana yardım ettiniz zaten bir zamanlar Discord'da olduğum için bunları çok yaşadım iyi geceler. Genişletmek için tıkla... İyi geceler hocam her zaman yardımcı olduysa sevinirim. Bende Discord'dan çektim zamanında.
Osimhen Paşa dedi: Çok sağ olun hocam gecenin bir saati bana yardım ettiniz zaten bir zamanlar Discord'da olduğum için bunları çok yaşadım iyi geceler. Genişletmek için tıkla... İyi geceler hocam her zaman yardımcı olduysa sevinirim. Bende Discord'dan çektim zamanında.