Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.919 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 12 Mart 2023 #1 Merhabalar, skin almayı düşünüyorum. Lis-skins.ru sitesi güvenilir midir? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mart 2023
fermaNga Hectopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 4.528 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #2 Belli ki Rus sitesi, ne kadar güvenilir tartışılır
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.919 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 14 Mart 2023 #3 fermaNga dedi: Belli ki Rus sitesi, ne kadar güvenilir tartışılır Genişletmek için tıkla... Sevdiğim skini en iyi float ve en uygun fiyata orada buldum, umarım dolandırılmayız
fermaNga dedi: Belli ki Rus sitesi, ne kadar güvenilir tartışılır Genişletmek için tıkla... Sevdiğim skini en iyi float ve en uygun fiyata orada buldum, umarım dolandırılmayız
R ramowarr Kilopat Katılım 20 Ekim 2018 Mesajlar 92 21 Mart 2023 #4 Son durum ne hocam deneyen var mı ?
E efygz21 Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2023 #5 Yszuf dedi: Sevdiğim skini en iyi float ve en uygun fiyata orada buldum, umarım dolandırılmayız Genişletmek için tıkla... dolandırıldın mı kullanılır mı
Yszuf dedi: Sevdiğim skini en iyi float ve en uygun fiyata orada buldum, umarım dolandırılmayız Genişletmek için tıkla... dolandırıldın mı kullanılır mı
Marik Ishtar Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 867 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2023 #6 Deneyen var mı, veya güvenilir bir yer bilen.
Nyasa Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 47 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2023 #7 Ben bakiye yüklemeyi denedim ama hem TR kaynaklı hem de USA kaynaklı iki kartımı da kabul etmedi.
djoguzhan55 Megapat Katılım 31 Ocak 2015 Mesajlar 513 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2023 #8 Yszuf dedi: Sevdiğim skini en iyi float ve en uygun fiyata orada buldum, umarım dolandırılmayız Genişletmek için tıkla... Son durum nedir? En ucuz burası satıyor alacağım item 5 dolar ama yine de göz göre göre dalmayalım
Yszuf dedi: Sevdiğim skini en iyi float ve en uygun fiyata orada buldum, umarım dolandırılmayız Genişletmek için tıkla... Son durum nedir? En ucuz burası satıyor alacağım item 5 dolar ama yine de göz göre göre dalmayalım
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.919 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 8 Nisan 2023 #9 djoguzhan55 dedi: Son durum nedir? En ucuz burası satıyor alacağım item 5 dolar ama yine de göz göre göre dalmayalım Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum fakat güvenilir gibi ama üstteki arkadaşın dediği gibi ödeme kısmında sıkıntı çıkabilir.
djoguzhan55 dedi: Son durum nedir? En ucuz burası satıyor alacağım item 5 dolar ama yine de göz göre göre dalmayalım Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum fakat güvenilir gibi ama üstteki arkadaşın dediği gibi ödeme kısmında sıkıntı çıkabilir.
Nyasa Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 47 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #10 djoguzhan55 dedi: Son durum nedir? En ucuz burası satıyor alacağım item 5 dolar ama yine de göz göre göre dalmayalım Genişletmek için tıkla... Ben geçen hafta bitskins sitesinden alış yaptım herhangi bir sorun çıkmadı, ama kartla ödeme yapabilmek için hesabını doğrulatman gerekiyor. (1 gün civarı sürüyor doğrulanması)
djoguzhan55 dedi: Son durum nedir? En ucuz burası satıyor alacağım item 5 dolar ama yine de göz göre göre dalmayalım Genişletmek için tıkla... Ben geçen hafta bitskins sitesinden alış yaptım herhangi bir sorun çıkmadı, ama kartla ödeme yapabilmek için hesabını doğrulatman gerekiyor. (1 gün civarı sürüyor doğrulanması)