3 348103 Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 1.607 Çözümler 6 14 Nisan 2021 #1 Life is Strange için Türkçe yama arıyordum ve Life is Strange Türkçe Yama Tüm Bölümler – Kırmızı Perfect bu siteyi buldum, acaba güvenilir midir?
Life is Strange için Türkçe yama arıyordum ve Life is Strange Türkçe Yama Tüm Bölümler – Kırmızı Perfect bu siteyi buldum, acaba güvenilir midir?
ensareis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 2.925 Makaleler 18 Çözümler 43 Yer Şemdinli, Hakkari 14 Nisan 2021 #2 Güvenilir gözüküyor. Kayıt sistemi var. Kayıt olmadan bu linke tıklayarak indirmenizi tavsiye ederim. Eğer çalışmadıysa bu yorumdaki linke tıkla.
Güvenilir gözüküyor. Kayıt sistemi var. Kayıt olmadan bu linke tıklayarak indirmenizi tavsiye ederim. Eğer çalışmadıysa bu yorumdaki linke tıkla.
I ilkxr Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 245 Çözümler 4 14 Nisan 2021 #3 Hocam çevirmenin kendi sitesi var oradan indirebilirsiniz ama gösterdiğiniz site de güvenilir gözüküyor. Taner Saydam - Make Your Life Better www.tanersaydam.net Ekşi Sözlük : taner saydam
Hocam çevirmenin kendi sitesi var oradan indirebilirsiniz ama gösterdiğiniz site de güvenilir gözüküyor. Taner Saydam - Make Your Life Better www.tanersaydam.net Ekşi Sözlük : taner saydam
ensareis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 2.925 Makaleler 18 Çözümler 43 Yer Şemdinli, Hakkari 14 Nisan 2021 #4 ilkxr dedi: Hocam çevirmenin kendi sitesi var oradan indirebilirsiniz. Taner Saydam - Make Your Life Better www.tanersaydam.net Ekşi Sözlük : taner saydam Genişletmek için tıkla... 3. bölüm tam değil. Bu çeviride tammış.
ilkxr dedi: Hocam çevirmenin kendi sitesi var oradan indirebilirsiniz. Taner Saydam - Make Your Life Better www.tanersaydam.net Ekşi Sözlük : taner saydam Genişletmek için tıkla... 3. bölüm tam değil. Bu çeviride tammış.
I ilkxr Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 245 Çözümler 4 14 Nisan 2021 #5 ensareis dedi: 3. bölüm tam değil. Bu çeviride tammış. Genişletmek için tıkla... Evet galiba öyle ama site aşağıda kaynak olarak yine Tamer Saydam'ın sitesini göstermiş.
ensareis dedi: 3. bölüm tam değil. Bu çeviride tammış. Genişletmek için tıkla... Evet galiba öyle ama site aşağıda kaynak olarak yine Tamer Saydam'ın sitesini göstermiş.