Lisans Anahtarı Format Sonrası Kullanılabilir mi?

Nisan ayında sistemi topladığım zaman internetten Windows 10 Lisans Anahtarı aldım e-postama geldikten sonra etkinleştirdim ve o tarihten bu zamana kadar sorunsuz orijinal bir şekilde kullanıyorum. Fakat sistemimde kullanmadığım oyunlar programlar vs. var bunları denetim masasından kaldırmak yerine şöyle temiz bir format atıp temiz kullanmak istiyorum.
Fakat şimdi benim lisansım format atınca gider mi? Yani her format öncesi internetten lisans kodu mu satın almam gerekiyor? Yoksa zaten Nisan ayında almış olduğum lisans anahtarı e-postada duruyor onu kullanıp etkinleştirebilir miyim?

Çözüm
Format sınırı yok. Lisansınız silinse dahi aynı lisansı kullanarak etkinleştirebilirsiniz.
Format sınırı yok. Lisansınız silinse dahi aynı lisansı kullanarak etkinleştirebilirsiniz.

Çözüm
Kullanabilirsiniz. OEM lisanslarda işlemci / anakart gibi bileşenler değiştiğinde sorun olduğunu duymuştum ancak OEM olduğunu bildiğim Key'ler ile defalarca farklı bilgisayarlara format attım bir şey olmadı ki sizin elinizdeki Key OEM Key değildir.

Rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Kullanabilirsiniz. OEM lisanslarda işlemci / anakart gibi bileşenler değiştiğinde sorun olduğunu duymuştum ancak OEM olduğunu bildiğim Key'ler ile defalarca farklı bilgisayarlara format attım bir şey olmadı ki sizin elinizdeki Key OEM Key değildir.

Rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Çok iyi, teşekkür ediyorum :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı