Çözüldü Lisans bölümüne kayıtlı iken ön lisans bölümü tercihi yapılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

gokhank2

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu an halihazırda bir lisans bölümüne kayıtlı 2. sınıfım ama bölümümden pek haz etmiyorum. Bu yıl YKS girdim. Lisans bölümüne kayıtlı iken tercih yapabilir miyim? 2 yıllık bir bölüm yazmak istiyorum.

Çözüm
Aynı anda iki tane örgün bölümü okuyamıyorsunuz. Biri lisans, diğeri de ön lisans olursa okunabiliyor.
Aynı anda iki tane örgün bölümü okuyamıyorsunuz. Biri lisans, diğeri de ön lisans olursa okunabiliyor.

Çözüm
@gokhank2, evet. Sadece aynı anda iki lisans ya da ön lisans bölümü okuyamıyorsunuz. Hangi lisans bölümünü okuyorsunuz? Merak ettim. Ona göre tavsiye vermek isterim.

@gokhank2, evet. Sadece aynı anda iki lisans ya da ön lisans bölümü okuyamıyorsunuz. Hangi lisans bölümünü okuyorsunuz? Merak ettim. Ona göre tavsiye vermek isterim.
İşletme okuyorum. Dersler vb çok karışık geldi bana göre olmadığını düşünüyorum. Seçmeyi düşündüğüm bilgisayar programcılığı.

@gokhank2, bilgisayar programcılığını AÖF'den de okuyabiliyorsunuz ve onun örgün eğitimi adamakıllı bir şey katmıyor diyebilirim. Bence işletme bölümünü bir şekilde bitirin, ilerleyen zamanlarda muhasebe ile alakalı bir meslek düşünürseniz işinize yarayabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı