Çözüldü Lisans kaydı varken aynı zamanda ön lisans bölümü okunabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

markgoldman144

Centipat
Daha fazla  

Benim 4 yıllık örgün lisans kayıtım var, sildirmedim. 2024-ykseye girdim ve 2 yıllık örgün önlisansa. Üniversite kayıt dönemi e-Devlet'ten kayıt yapacağım. e-Devlet'te sorun çıkar mı, yoksa yüz yüze mi yapmalıyım? Harç kayıt olurken mi ödeniyor?

İlginize şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
@markgoldman144, aynı anda iki örgün ön lisans ya da lisans okunamıyor. Örgün eğitimlerinizden biri lisans ya da ön lisans olursa olabiliyor. Lisans öğrencisisiniz, örgün ön lisans okursanız kayıt yaptırabilirsiniz fakat örgün lisans kaydı yaptıramazsınız tekrardan.
Ön lisans kaydım varken lisans kaydı yapabilmiştim, sorun yaşamadım. Aynısı tersi için de geçerlidir muhtemelen.

@markgoldman144, aynı anda iki örgün ön lisans ya da lisans okunamıyor. Örgün eğitimlerinizden biri lisans ya da ön lisans olursa olabiliyor. Lisans öğrencisisiniz, örgün ön lisans okursanız kayıt yaptırabilirsiniz fakat örgün lisans kaydı yaptıramazsınız tekrardan.

Çözüm
rica ederim. evet, iksi de örgün.
2 yıllığa yerleştim e-devletten kayıt yapacağım sorun olmayacak anladığım kadarıyla. Harç konusu kafama takıldı.
Harç ödemesi hangisine çıkacaktır, 4 yıllığa mı yoksa 2 yıllığa mı?
Ders kayıt zamanı/öncesinde mi ödeyeceğim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…