Çözüldü Lisans kaydı varken aynı zamanda ön lisans bölümü okunabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

markgoldman144

Centipat
Daha fazla  
Dostum iki lisans ya da iki ön lisans okuyamaz. Ama bir lisans bir ön lisans okuyabilir diye biliyorum. Ama lisans bittiğinde önlisanstan atama alamaz. Bizim fakültede önlisanstan atanıp sonra lisans bitirip o hastanenin içinde bölüm değiştiriyorlar genelde. Normal örgün eğitim ikisi de.

Benim 4 yıllık örgün lisans kayıtım var, sildirmedim. 2024-ykseye girdim ve 2 yıllık örgün önlisansa. Üniversite kayıt dönemi e-Devlet'ten kayıt yapacağım. e-Devlet'te sorun çıkar mı, yoksa yüz yüze mi yapmalıyım? Harç kayıt olurken mi ödeniyor?

İlginize şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
@markgoldman144, aynı anda iki örgün ön lisans ya da lisans okunamıyor. Örgün eğitimlerinizden biri lisans ya da ön lisans olursa olabiliyor. Lisans öğrencisisiniz, örgün ön lisans okursanız kayıt yaptırabilirsiniz fakat örgün lisans kaydı yaptıramazsınız tekrardan.
@markgoldman144, aynı anda iki örgün ön lisans ya da lisans okunamıyor. Örgün eğitimlerinizden biri lisans ya da ön lisans olursa olabiliyor. Lisans öğrencisisiniz, örgün ön lisans okursanız kayıt yaptırabilirsiniz fakat örgün lisans kaydı yaptıramazsınız tekrardan.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı