Lisans Öğrencileri İkinci Üniversiteye Gidebiliyor mu?

Rewill216

Kilopat
Arkadaşlar böyle bir imkan varmış lisans öğrencileri ikinci bir üniversiteye başvuru yapabiliyorlarmış belirli bir harç karşılığında. Eskişehir'de, İstanbuld'a bölümleri varmış. Ben 17 Eylül Üniversitesi İktisat lisans öğrencisiyim ve ayrıyetten İş sağlığı ve güvenliği okumak istiyorum. Ancak pek bir bilgim yok internet imkanım da şu an kısıtlı o yüzden sizlere danışmak istedim.
Ve sorularım var mesela ben kendi bölümümü bitiremedim ya da bıraktım açıktan okuduğum bölümde herhangi bir sıkıntı çıkartır mı

İş sağlığı ve güvenliği bölümünde iş bulma olasılığının fazla olduğunu duyuyorum peki bu durum açıköğretim içinde geçerli midir ? Sertifika alınıyor diye biliyorum ?

Kendi bölümümde oldukça zorlanıyorum alttan derslerim birikiyor ve şöyle bir düşüncem var kendi bölümümü bitiremez isem açıktaki bölümüme odaklanırım diye düşünüyorum. Ama bilgiye ihtiyacım var yardımcı olur musunuz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sınavsız ikinci üniversiteyi açıköğretimden okuyabilirsiniz. Anadolu, İstanbul ve Atatürk Üniversitelerinin açıköğretim programları mevcut ancak, öğrenci alımları ve bölümler eylül, ekim aylarında ilan ediliyor. Takip etmenizde fayda var.

İş Sağlığı ve Güvenliği konusuna gelince şu an sektörel durgunluk isg'yide vurdu. Ben C sınıfı İş Güvenliği uzmanlığı verdiklerini ve bunun için sınavdan başarılı olunması gerektiğini biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…