M Metehan üstüner Picopat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #1 Merhaba arkadaşlar. Ben oynadiğim kulüpten memnun değilim ve lisansimi almak istiyorum fakat lisansimi vermiyorlar. Ne yapmam lazım? Lisansimi defalarca kez istememe rağmen vermiyorlar lisansimi. Sen bize lazimsin deyip duruyolar. Ne yapmam lazım?
Merhaba arkadaşlar. Ben oynadiğim kulüpten memnun değilim ve lisansimi almak istiyorum fakat lisansimi vermiyorlar. Ne yapmam lazım? Lisansimi defalarca kez istememe rağmen vermiyorlar lisansimi. Sen bize lazimsin deyip duruyolar. Ne yapmam lazım?
emirvapur Decapat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #2 Kuralları ihlal ediyorlar insan özgürdür her istediği dışında özgürdür şikayet edebilirsin bu işlemleri pek bilmiyorum.
Kuralları ihlal ediyorlar insan özgürdür her istediği dışında özgürdür şikayet edebilirsin bu işlemleri pek bilmiyorum.
M Metehan üstüner Picopat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #3 Vallaah bilmiyorum zorla tutuyorlar beni resmen