sıddııık Decapat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 285 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #1 Lisans tezi konu belirleme nasıl yapılacak yardımcı olabilecek olan var mı ya? Fizyoterapi ve rehabilitasyon bölümündeyim. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ekim 2023
Lisans tezi konu belirleme nasıl yapılacak yardımcı olabilecek olan var mı ya? Fizyoterapi ve rehabilitasyon bölümündeyim.
S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.681 Makaleler 13 Çözümler 20 26 Ekim 2023 #2 Hocandan geçmiş öğrencilerin ne yaptığına dair bilgi isteyebilirsin. Yardımcı olurlar zaten.
sıddııık Decapat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 285 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2023 #3 Salih METİN dedi: Hocandan geçmiş öğrencilerin ne yaptığına dair bilgi isteyebilirsin. Yardımcı olurlar zaten. Genişletmek için tıkla... Onlar var da ben konu bulmakta zorlanmıştım ama buldum yine de teşekkür ederim.
Salih METİN dedi: Hocandan geçmiş öğrencilerin ne yaptığına dair bilgi isteyebilirsin. Yardımcı olurlar zaten. Genişletmek için tıkla... Onlar var da ben konu bulmakta zorlanmıştım ama buldum yine de teşekkür ederim.