yaşar1244 Decapat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 175 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #1 Bilgisayar yeni açarken, Steam böyle bir ekran ile açılıyor çözümü nedir?
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.197 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #2 Başka bir hesaptan indirdiğiniz oyunu kendi hesabınızdan mı oynamaya çalışıyorsunuz? Oyunu kütüphaneden kaldırmış da olabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Başka bir hesaptan indirdiğiniz oyunu kendi hesabınızdan mı oynamaya çalışıyorsunuz? Oyunu kütüphaneden kaldırmış da olabilirsiniz.
KS KS yaşar1244 Decapat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 175 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #3 Sythexz dedi: Başka bir hesaptan indirdiğiniz oyunu kendi hesabınızdan mı oynamaya çalışıyorsunuz? Oyunu kütüphaneden kaldırmış da olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır başka hesaptan indirdiğim oyun yok. Artı 0 Eksi
Sythexz dedi: Başka bir hesaptan indirdiğiniz oyunu kendi hesabınızdan mı oynamaya çalışıyorsunuz? Oyunu kütüphaneden kaldırmış da olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır başka hesaptan indirdiğim oyun yok.
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.197 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #4 yaşar1244 dedi: Hayır başka hesaptan indirdiğim oyun yok. Genişletmek için tıkla... Oyunun Steam sayfasına gidin, sizin kütüphanenizde mi oyun? Artı 0 Eksi
yaşar1244 dedi: Hayır başka hesaptan indirdiğim oyun yok. Genişletmek için tıkla... Oyunun Steam sayfasına gidin, sizin kütüphanenizde mi oyun?
MTN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2015 Mesajlar 1.369 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #5 Wallpaper Engine alıp iade ettiyseniz ondandır veya ona benzer bilgisayarı açınca başlayan bir steam uygulaması. Artı 0 Eksi
Wallpaper Engine alıp iade ettiyseniz ondandır veya ona benzer bilgisayarı açınca başlayan bir steam uygulaması.
KS KS yaşar1244 Decapat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 175 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #6 Sythexz dedi: Oyunun Steam sayfasına gidin, sizin kütüphanenizde mi oyun? Genişletmek için tıkla... Hocam oynadığım tüm oyunlar bende var. Bir de siz sorunu sanırım anlamadınız. Steam başlangıçta açılırken böyle ekran veriyor oyun başlatırken değil MTN dedi: Wallpaper Engine alıp iade ettiyseniz ondandır veya ona benzer bilgisayarı açınca başlayan bir Steam uygulaması. Genişletmek için tıkla... İade etmedim bende halen var Artı 0 Eksi
Sythexz dedi: Oyunun Steam sayfasına gidin, sizin kütüphanenizde mi oyun? Genişletmek için tıkla... Hocam oynadığım tüm oyunlar bende var. Bir de siz sorunu sanırım anlamadınız. Steam başlangıçta açılırken böyle ekran veriyor oyun başlatırken değil MTN dedi: Wallpaper Engine alıp iade ettiyseniz ondandır veya ona benzer bilgisayarı açınca başlayan bir Steam uygulaması. Genişletmek için tıkla... İade etmedim bende halen var
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.197 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #7 yaşar1244 dedi: Hocam oynadığım tüm oyunlar bende var. Bir de siz sorunu sanırım anlamadınız. Steam başlangıçta açılırken böyle ekran veriyor oyun başlatırken değil İade etmedim bende halen var Genişletmek için tıkla... Hocam başlangıç uygulamalarına bakar mısınız hangi uygulama o? Artı 0 Eksi
yaşar1244 dedi: Hocam oynadığım tüm oyunlar bende var. Bir de siz sorunu sanırım anlamadınız. Steam başlangıçta açılırken böyle ekran veriyor oyun başlatırken değil İade etmedim bende halen var Genişletmek için tıkla... Hocam başlangıç uygulamalarına bakar mısınız hangi uygulama o?
KS KS yaşar1244 Decapat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 175 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #8 Sythexz dedi: Hocam başlangıç uygulamalarına bakar mısınız hangi uygulama o? Genişletmek için tıkla... Dediğinizi pek anlayamadım ama başlangıçta açılan uygulamaların hepsi. Artı 0 Eksi
Sythexz dedi: Hocam başlangıç uygulamalarına bakar mısınız hangi uygulama o? Genişletmek için tıkla... Dediğinizi pek anlayamadım ama başlangıçta açılan uygulamaların hepsi.