Lisansız Windows 11 Home hesaba Windows 11 Pro key girilir mi?

eymenarac

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar. Hazır sistem aldım, ekte göründüğü üzere lisanssız Windows 11 Home yüklü geldi. Lisanslı kullanmak istiyorum. SağlamLisans üzerinden Windows 11 Pro OEM key alsam, lisanslı ve sıkıntısız şekilde Windows 11 Pro kullanabilir miyim?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-09-18 210654.png
    Ekran görüntüsü 2025-09-18 210654.png
    7,6 KB · Görüntüleme: 12
Arkadaşlar selamlar. Hazır sistem aldım, ekte göründüğü üzere lisanssız Windows 11 Home yüklü geldi. Lisanslı kullanmak istiyorum. SağlamLisans üzerinden Windows 11 Pro OEM key alsam, lisanslı ve sıkıntısız şekilde Windows 11 Pro kullanabilir miyim?

Bildiğim Pro key girersen sürüm Pro'ya yükselir.

Teşekkürler. Bir sorum daha var. Sitede farklı seçenekler var. Düz Windows 11 key daha ucuzken OEM daha pahalı. Hangisini almalıyım?

Ve farkı ne?

OEM, Retail farkını anladım. Fakat sitede OEM veya Retail yazmayan dümdüz Windows 11 key seçeneği var ve neredeyse 2 kat daha ucuz. Yine de OEM yazanı mı almalıyım?

Anladım hocam çok sağolun. Anlamadığım birşey var. Sitesinde uçuk fiyatlara satılan lisanslar 3-5 kuruşa bu tip sitelere satılıyor. Risk falan da dediniz. Güvenli değilmi yani bunlar?

Anladım hocam çok sağ olun. Anlamadığım bir şey var. Sitesinde uçuk fiyatlara satılan lisanslar 3-5 kuruşa bu tip sitelere satılıyor. Risk falan da dediniz. Güvenli değil mi yani bunlar?

Bazısı patlıyor bir süre sonra. 10 lira olup patlamayanda var ancak. Şans işi denebilir. 300liraya kadar yolu var fazlası gereksiz olur bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı