Lisanslı-Lisanssız Windows farkı nedir?

Makaleler
1
Daha fazla  
Bilgisayarı ilk aldığımdan beri lisanssız Windows 10 kullanıyorum alttaki Windows'u etkinleştir işareti dışında bir fark göremedim. Duvar kâğıtlarını Windows 7'de kullanamıyordum ama bunda istediğim duvar kâğıdını kullanabiliyorum. Lisansa gerek var mı? Ve lisans alınca kaç Windows sürümü boyunca ücretsiz yükseltme yapılır? Ona göre belki Windows 11 de alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Lisanslı Windows kullanımı yasal, güvenli ve desteklenen bir şekilde işletim sisteminin kullanımını sağlar. Lisanssız Windows ise yasa dışı, güvenlik açıklarına karşı savunmasız ve güncelleme/destek hizmetlerinden mahrum bırakılmış bir kullanım şeklidir. Umarım yardımcı olabilmişimdir

Kişiselleştirme ve bazı güncellemeler dışında çok bir fark olduğunu sanmıyorum. Lisansladıktan sonra ücretsiz yükseltme yapabilirisn.

Windows 10 alıp Windows 11 de kullanabilirsin.
10 TL gibi fiyatlarda güvenilir bir site vardı ama adını unuttum.

Lisans yoksa bazı kişiselleştirme Windows'un bazı özelliklerinden yararlanamazsın ve seni sürekli anahtar etkinleştirme konusunda uyaracak diye biliyorum.

Windows 10 lisanslı kullananlara Windows 11'e bedavaya yükseltebiliyor diye biliyorum ben öyle yapmıştım. Birçok sitede güvenilir ve sorunsuz 16-40 TL arası satılıyor Microsoft'tan almana gerek yok.

Son düzenleme:
Ne aldığını bilmiyorsun ki. Adamın sana ne sattığı belli değil. Kaçak göçek işler. Onlardan lisans alacağıma lisanssız kullanırım daha iyi.

Windows 10 Lisans anahtarları Windows 11'de sorunsuz çalışıyor sağlam lisans jet lisans gibi sitelerden alabilirsiniz

Ben Sağlam lisansta fiyat farkı olduğu için Windows 10 Pro Retail key almıştım ve Windows 11 format ekranında sorunsuz çalışmıştı. Hala sorunsuz şekilde kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…