Lisanslı programı USB'de korumak

himen550

Hectopat
Daha fazla  
Key lisans girdiğim programı açılmış kurulmuş halinde USB üzerinden kullanacağım.
Her kullanmada veriler bozulacak silinecek stresi yaşıyorum.
USB içindeki yapıyı kalıcı sabitlemenin yolu var mı ?
USB takıp çıkardığım gibi kalacak değiştirme engelleyebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Anlayamadım USB'de değişiklik yapılmasın mı istiyorsunuz yoksa o program dosyalarında değişiklik yapılmasın mı istiyorsunuz zaten bilgisayarınızda belirli virüsler (USB, worm virüsü elbette daha vardır ancak bilmiyorum) yoksa ve siz kendiniz değiştirmediyseniz bir sorun olacağını sanmıyorum. Tabii ortak Wi-Fi ağlarına da bağlanıp oradan USB'nizle işlem yaparsanız yine sıkıntı yaşayabilirsiniz bir tane rehber vardı USB kilitleme ile ilgili ancak bulamadım ama
1. bilgisayarınızı zararlı yazılımlara karşı korursanız.
2. ailenize bu durumu tembihlerseniz.
3. ortak Wi-Fi ağlarına (starbuck vs.) Zorunda olmadıkça bağlanmazsanız bir sorun olacağını düşünmüyorum.

usb kullanacağım , usbdeki dosyaları korumak istiyorum .
bilgisayar temiz .
okuma olacak yazma olmayacak izinsiz yada ayar değimedikçe .
dosya önemli usb kullanıcam aktif olarak , yapıları bozulmasını önlemek istiyorum .
örn ; müzik proğram media player çalıyor birlikte aç yapınca , gom player yada k lite yüklediğimde formatı değişiyor .
proğram dosyaları da birlikte aç özelliği yitirebilir .
bazen sıkılınca cmd de assoc attrib vs yazıyorum .
usb içinde unutuyorum ,
internet ve bilgisayar güvenliği full kapalı virus taramam yok ve kullanmayı düşünmüyorum
dilerseniz
teamviwer ile bağlanın bakınız ,
909 701 683
şifre 123456

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…