Silverhandim Picopat Katılım 11 Ocak 2025 Mesajlar 713 Çözümler 3 27 Şubat 2025 #11 virtuemta dedi: HDD okuma yazma yavaş deniliyor uzun kullanımda kasma donma yapıyor mu? Genişletmek için tıkla... Sadece YouTube ve IPTV kullanıyorum. Donma ile kasmayı çok nadiren yapıyor.
virtuemta dedi: HDD okuma yazma yavaş deniliyor uzun kullanımda kasma donma yapıyor mu? Genişletmek için tıkla... Sadece YouTube ve IPTV kullanıyorum. Donma ile kasmayı çok nadiren yapıyor.
virtuemta Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #12 Silverhandim dedi: Sadece YouTube ve IPTV kullanıyorum. Donma ile kasmayı çok nadiren yapıyor. Genişletmek için tıkla... YouTube Netflix filan 4K lisanslı değil mi hocam yüksek çzünürlükte izleniyor değil mi? Öyleyse Next almak daha mantıklı.
Silverhandim dedi: Sadece YouTube ve IPTV kullanıyorum. Donma ile kasmayı çok nadiren yapıyor. Genişletmek için tıkla... YouTube Netflix filan 4K lisanslı değil mi hocam yüksek çzünürlükte izleniyor değil mi? Öyleyse Next almak daha mantıklı.
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.769 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #13 virtuemta dedi: YouTube Netflix filan 4K lisanslı değil mi hocam yüksek çzünürlükte izleniyor değil mi? Öyleyse Next almak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Evet lisansli hocam ben Next stick 4K kullanıyorum cok memnunum.
virtuemta dedi: YouTube Netflix filan 4K lisanslı değil mi hocam yüksek çzünürlükte izleniyor değil mi? Öyleyse Next almak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Evet lisansli hocam ben Next stick 4K kullanıyorum cok memnunum.
virtuemta Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #14 Galiba lisanslı F/P cihazı bu gibi görünüyor.
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.769 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #15 virtuemta dedi: Eki Görüntüle 2434250 Galiba lisanslı F/P cihazı bu gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... N11'den alin hocam. MediaMarkt saticisi. PttAVM saticilarina cok guven olmuyor.
virtuemta dedi: Eki Görüntüle 2434250 Galiba lisanslı F/P cihazı bu gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... N11'den alin hocam. MediaMarkt saticisi. PttAVM saticilarina cok guven olmuyor.