Lisanslı ve lisanssız Windows arasında fark var mı?

Çağrı Yılmaz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayara windows 8.1 kuracağım ama lisanslı almak için 500 TL gibi uçuk fiyat ödemekte istemiyorum. Eğer geçici bir süreliğine lisanssız kurarsam işletim sisteminde herhangi bi sorun olur mu? Mesela FPS de düşüşler tarzı. Ya da lisanslıların yapacağı şeyleri yapamamak gibi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8.1 kuracağına Windows 10 kursan?
Hocam bir key birden fazla bilgisayarda kullanılabilir fakat hiç birinde lisans olmaz değil mi? Mesela Win 8.1 RTM konusundaki keylerle Windows'u kurabiliyoruz fakat lisans alamıyoruz diye biliyorum. Bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.

Buradan Windows 8.1 için 40 TL ödeyerek yada Windows 10 için 50 TL ödeyerek sahip olabilirsin.
Satılık - Windows 8.1 ve 10 Lisans Satışları

Ve arkadaşlar son bir sorum olucak benim laptoptaki windows 7 home premium keyini masaüstünde kullansam ne olur?

Windows 8.1 kuracağına Windows 10 kursan?
Windows 10 da lisanssızda çok fazla sorun çıkıyor. Sonra geçeceğim

Windos 8.1 i microsoft dreamsparktan ücretsiz bir şekilde alabilirsiniz. Sadece intertenet kayit olmaniz ve microsofta gerekli ogrenci bilgilerinizi vermeniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…