Tuna Yücer Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mayıs 2014 Mesajlar 4.664 Makaleler 12 Çözümler 1 Yer Türkiye, Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2015 #11 SypeR dedi: Windows 8.1 kuracağına Windows 10 kursan? Genişletmek için tıkla... Buna katılarak, Windows 10 Pro N 32 64-bit Lisans Anahtari 69 TL Sanalpazar.com'da Pro "N"nin olayı içinde Windows Media Player gibi Medya ile ilgili özelliklerin olmaması. Çağrı Yılmaz dedi: Üniversiteliler için değilmiydi dreamspark? Genişletmek için tıkla... Evet öyle.
SypeR dedi: Windows 8.1 kuracağına Windows 10 kursan? Genişletmek için tıkla... Buna katılarak, Windows 10 Pro N 32 64-bit Lisans Anahtari 69 TL Sanalpazar.com'da Pro "N"nin olayı içinde Windows Media Player gibi Medya ile ilgili özelliklerin olmaması. Çağrı Yılmaz dedi: Üniversiteliler için değilmiydi dreamspark? Genişletmek için tıkla... Evet öyle.
F fozbek Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 1.887 Makaleler 6 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 22 Ağustos 2015 #12 Hayır sadece üniversiteliler için değil, ilk okul ve lise içinde alınabiliyor. Kardeşim ve kendim için almıştım daha önce.
Hayır sadece üniversiteliler için değil, ilk okul ve lise içinde alınabiliyor. Kardeşim ve kendim için almıştım daha önce.